2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام به همه
مامان سبحان ممنون از مطالب قشنگت ؛

مامان الینا منم چند ماه پیلاتس رفتم اما لکه بینی نداشتم شاید از طب سوزنی باشه
نانا جون متاسفم عزیزم .. اون روز که در مورد بتا پرسیدی فکر کردم مثبت شدی ومنتظر بودم بیای و خوشحالمون کنی ! عزیزم بنظرم مشکلت رو تهران پیگیری کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناناجان خیلی ناراحت شدم ان شاء الله آخرین تجربه میکروی منفیت باشه عزیزم،درباره کاریوتایپ فکرکنم اگرمشکلت داشته باشه برات پی جی دی یاپی جی اس تجویزکنن،یعنی جنیناتو بعدازپانکچرو لقاح بررسی میکنن،درباره اهوازم بعید میدونم پزشکی بااین تخصص باشه که فقط تو این زمینه کارکنه بنظرم حتمابیا تهران.

خانما ی خوزستانی یه چیزی خیلی فکرمومشغول کرده،اونم اینه که بنظرمیاد نازایی تو خوزستان خیلی زیاده توی این تاپیک نگاه کنید ببینید چندنفرشون ازخوزستانن واقعا چرا بخاطرآلودگیه هواست بنظرتون؟؟؟؟یه بارتوی ابن سینا که ویزیت میشدم داشتم ازراه دوراومدنم حرف میزدم دکترپرسید مگه ازکجامیای وقتی گفتم خوزستان فقط سرتکون داد گفت بخش اعظم مریضامون ازخوزستانن وقتی فهمید ازماهشهرمیام که چهرش یه طوری شد انگارغم دنیاتوش بود . واقعاچه بلایی داره سرمون میاد!؟خدایاخودت رحم کن.
آینوش جان ناامید نباش عزیزم ان شاء الله چندروزه دیگه بالب خندون میای اینجا مینویسی که بارداری. مامان الینا میشه بگی کجامیری طب سوزنی؟واینکه باید ازقبل نوبت گرفت؟
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ممنون نانا جون ،مامان سبحان ومامان فروردین هرچی خدا بخواد من که دلم روشن نیست دعا کنید خدا باهم انرژی ونیروی بیشتری بده بتونم دوباره از نو شروع کنم.من و دوستم که با هم انتقال دادیم .اون دفعه هشتمش بود و این بار دکتر براش prp انجام دادن که هفتصد تومن هزینش شد هرچی به دکترم گفتم برای منم بزار گفت نه این برای کساییست که چند بار انتقال منفی داشتن. خیلی ظلمه مگر جونمونًو از سر راه آوردیم که هی منفی بشه دوباره این همه آمپول بزنم؟!!!!!خدایا خودت بهمون رحم کن😢😢😢😔😔
هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
آره عزیزم مثبت شده....واقعأ مستحقش بود خیلی سختی کشیده بود ١٣سال تو این خط بوده وهشت بار تخمک کشی داشته وهر دفعه ٤-٥ بسته جنین داشته و گذاشته ونگرفته .این بسته آخرش بود
هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
آینووووش شما دکترت کی هست ؟ واقعا متاسفم واسه دکترها ..
یعنی چی پی ار پی برا کسانی هست که چن بار منفی شدن !؟

آنا جون بنظرت چطور این مساله رو با دکترم در میون بزارم؟!

مامان الینا بار اولمه ...
در حال مصرف قرص هستم .هر وقت پریود شدم باید روز اول تا سوم برم سونو که داروهامو تعیین کنه
نه مامان الینا
کلینیک دبیر اشرافی انجام دادم قرار بود خود دکتر اشرافی انجام بدن که بعد از عمل دیدم خانمشون انجام دادن ..کاش تاکید میکردم با دکتر اشرافی باشه چون با تجربه تره ! ممنون دعام کردی ان شالله شما هم نتیجه بگیری
سلام
دوستای عزیزم خیلی وقته سر نزدم به کلوب .
به مامانای جدید تبریک میگم و متاسفم برای دوستانی که منفی شدن .
دوستای عزیز و آنا جونم من این ماه انتقال دارم سه تا جنین دارم که باید تو این ماه انتقال بدم یه سوال داشتم اینکه من دوباره تو این ماه باید قبل انتقال گرمیجات زیاد بخورم یا نه ؟ آخه چون تخمک کشی ندارم گفتم شاید نیاز نباشه و دوم این که شیر سویا رو بعد انتقال بخورم یا از الان شروع کنم ؟