2777
2789
الان هر تندی بکنی میگن حسادت کرده بذار برای بعد حسابش برس الان فقط تا میتونی به خودت برس و شاد باش ه ...

اره چند وقتی خیلی بی محل میکنه دستور میده غذا درست کن نمیدونم از این کار ها نمی کرد ارزو میکنم دلش سیاه به از رنگ سیاه هم سیاه تر بدبختی با چشماش بیبنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز خیلی کمک این حروم زاده کردم از اون کله کنده شده اش بگیره که رنگ‌کردم تا غذا و خورد خوراک

بنابراین فردا هیییییییییییییچ کاری نکن چون لیاقتشو نداره، اگه چیزیم گفت بگو مامان و بابام مهمونم هستن و من نمیتونم تنهاشون بزارم یا بگو کمرم در می‌کنه خلاصه اصصصصصصلا کاری نکن

دارم سکته میکنم زنیکه همش با من بدرفتاری میکنه

عزیزم همینطور که الان بین عروس توی چشمه 

شما هم توی چشمی 

فردا به شما هم نگاه میکنن وای چه لباسی چه آرایشی 

الان وقتش نیست 

اولویتت بزار برای خودت 

ولشون کن 

چرا کار می‌کنی چرا کمک میدی 

فردا بکوب بع خودت و خانوادت برس

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
اشکال نداره از قدیم گفتن دیو چو بیرون رود فرشته درآیدحالا صبر کن شاید بیرون رفت 😅

😂😂😂😂اولش خیلی باهام خوب بود یک دفعه تعقیر کرد حس میکنن کسی پشتم حرف زده البته اینم بگم امشب عروس تو حنابندان نبود شاید میخواد خاتواده من ایراد ازش نگیرن

😂😂😂😂اولش خیلی باهام خوب بود یک دفعه تعقیر کرد حس میکنن کسی پشتم حرف زده البته اینم بگم امشب عروس ...

مادرشوهرا مودی ان دیگه

دیدی امروز باهات خوبه یهو سگ‌گازش میگیره فردا پاچتو میگیره

پس فردا دوباره برمیگرده جای اولش

رو اخلاقش حساب باز نکن

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

خوب میشه رفت آمد نکنم

میتونی نکن

اعصابتو از سر راه نیووردی که

من جات بودم به یه ورم بود

ببخشید مگه سگ کیه بخواد محلم بذاره یا نذاره

حالا مثلا محلت بذاره اعتبارت بیشتر میشه یا بی محلی کنه از تو چیزی کم میشه؟

خودشو انگشت نما میکنع

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

اخه الان مهمون شب مون کم شده همه میرن هتل بعد دیدم مادر عروس که مهمون راه دور هم داشتن چقدر اذیت شده اون روزا

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه داره emtehanejabr.blogfa.com