2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
نه گلم، شما حتما اون آزمایش های خون رو که قرار بود بررسی کن 

زينب جون دكتر واسم نوشت كه برم آزمايشارو بدم الان دفترچم تو ماشين فردا عكسش رو ميفرستم واست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انقد داغونم بمیرم برای دلت😔 ایشالله خدا برات بهترینا رو بخواد عزیزدلم

خدا نكنه عزيزم تنت سلامت❤️ 

انشاالله همه منتظرا به آرزوشون برسن 💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم مصرف پروژسترون لخته خون میاره؟ داروخانه امروز به همسرم گفته امپول رو داده کفته این لخته خون ...

عزیزم بدن رو کلا هورمون های بارداری مستعد لخته خون در پا می کنن

البته شما انوکسا داری جای نگرانی نیست، ولی همیشه به خاطر همون استعداد لخته شدن خون میگم اگر خونریزی نداری حتما راه برو تو خونه و استراحت مطلق نباش، هماتوم هم خیالت راحت جذب میشه

بپر بپر خوب نیست

عزیزم بدن رو کلا هورمون های بارداری مستعد لخته خون در پا می کنن البته شما انوکسا داری جای نگرانی نی ...

مرسی عزیزم

ممنونم از راهنمایی های خوبت

اره راستش تو خونه راه میرم دیگه کامل خواب اصلا

بک قطع شد تو خونه خوب راه میرم

بازم ممنونم

❤️

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خیلی ناراحت شدم. ان شاالله به زودی بارداری راحتی داشته باشی ،  حق داری ، من خودم یک سقط زیر ۳ ...

مرررسي مرجان جون انشاالله دليلش مشخص بشه 💓💓

بله زينب جون يك بار واست فرستادم عكسش رو كه گفتي نرماله  شد ١٥٦٠

آره گلی یادمه ولی خاطرم نیست اون موقع هزینه رو پرسیدم یا نه

ان شاالله دفعه بعد جوری راحت باردار بشی که اصلا حس نکنی حامله ایی و فقط لذت ببری

آره گلی یادمه ولی خاطرم نیست اون موقع هزینه رو پرسیدم یا نه ان شاالله دفعه بعد جوری راحت باردار بشی ...

قربونت بشم عزيزم دلم 💋💋💋

اره من نمیدونم الان ذخیره تخمدانمو نمیدونم  میگم عزیزم من همه جنینام گریدaبودن وقتی بلاست میشد ...

چه قدر عجیب

پس گلم اینا رو انجام بده و اگر میتونی دکتر یا مرکزت رو عوض کن، ای کاش برات جنین سه روزه هم انتقال بدن

فکر کنم دور نافی هست اونم، دوستان که تجربه دارن بهت میگن حتما 

سلام زينب جان دکترم گفته گونال اف رو به ساعت مشخص بزنم ولي امروز خواب رفتم به ساعت دقيق نزدم بنظرت مشکلي پيش مياد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

[QUOTE=122800467]چه قدر عجیب پس گلم اینا رو انجام بده و اگر میتونی دکتر یا مرکزت رو عوض کن، ای کاش برات جنین سه روزه ...[/QUOT

اره اتفاقا قصد دارم عوض کنم 

همین دفعه ۴تا انتقال دادن هم جنینای بلاست که کیفیت نداشتن هم دوتا جنین ۸ سلولی ولی بازم بی نتیجه