2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046271 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم دیگه هیچ وقت پیش نیاد عزیزم. و ب زودی ، راحت و بی دردسر باردار بشی . حسم میگه توی اون ...

مرجان جون هر وقت ميرفتم سونو ميگفتن جاي هماتوم خوبه تو حفره رحم ببين دوتا كيسه هاست اصلا مشكلي نداره هم دكترم هم دكتراي سونوگرافي 

زايمان زودرس من ميتونه دليلش نشتي كيسه آب باشه ؟ 

ممنوون از دعات 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
و رکتال گذاشتم اینبار عالی بود. ماست پروبیوتیک بخور. لباس زیر هات رو اتو کن. اگر آفتاب بود بذار آف ...

مرجان جون اين انتقالت رو از اول ركتال گذاشتي ؟ بعد آمپول پروژسترون هم داشتي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینب مهربونم چند بار اومدم جواب بنویسم نمیدونم چرا فرستاده نشد 🙃🙃🙃ممنونم عزیزم تو این خونه جدید ا ...

مونا جون پيشاپيش زيارتت قبول باشه عزيزم 

خوشحال كه از  مادرشوهرت جدا شدي و آرامش داري انشاالله تو اين جون جديد طبيعي مامان بشي 💓💓

خواهش می کنم. ان شالله. راستش من چون تو پروسه آی وی اف قرار نگرفتم نمی دونم دقیقا" چیه. منظورت همون ...

سلام فکر کنم پی ار پی همونه که از خون مادر به رحم میزنن برای همه نیست فقط بعضیارو دکتر اینکارومیکنه. خراش هم برای لاپاراسکوپیه عمل لاپارا ی شستشو و خراش رحمی داره قبل انتقال احتمال نتیجه رو بیشترمیکنه. 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
من واقعا خسته شدم خیلی از همسرم دور شدم همش بهش گیر میدم واقعا دارم عذاب میکشم شانس شرایط مشاور ر ...

عزیزم..همش برا هورموناس

برای شوهرت توضیح بده..بگو خیلی حساس شدی.دستت خودت نیست.ازش بخواه توی این شرایط درکت کنه و یه وقت غر زدی به دل نگیره

من خودم به شوهرم گفتم اینروزا بیشتر به حضورو محبتت نیاز دارم.با کوچیکترین محبتش ذوق میکنم با کوچیکترین اخمش گریم میگیره

ان شالله زودتر بتونین برین خونه خودتون.هر چی باشه اونجا راحت ترین.

منکه مامانم ناراحتی قلبی و روماتیسم داره.قبل بارداری خودم میرفتم براش آشپزی میکردم.الان جای من آبجیم میره کمکش..الان واقعت دست تنهام.یه وقتی شوهرم یه وقتی از بیرون یه روز توی هفته هم آبجیم میگم بیاد ناهار بپزه..ولی با همه اینا بازم میگم خونه خودم راحت ترم.با اینکه خونمم گند کرده😐

عزیزم..همش برا هورموناس برای شوهرت توضیح بده..بگو خیلی حساس شدی.دستت خودت نیست.ازش بخواه توی این شر ...

اره کفتم

خیلی راه میاد ولی دست خودم نیست

واقعا یجوری شدم

من واقعا اینجا راحت ترم هر چی نمیخورم مامانم چند مدل بذاره تا یکیشو بخورم

یا انواع میوه بیاره

شوهرم میگه تو خونه تنها نه

دوبارم راستش تو خونه خوردم زمین

مینرسن مامانم اینا برم تنها خونه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مینو جون یه متن تو اینستا خوندم میگه هماتوم تو ای وی افیا بیشتر پیش میاد و باید دو هفته یبار با سونو ...

تو پيچ دكتر مهرنوش اميري هستي شما آخه ديروز درباره هماتوم همين مطلب رو پست گذاشت 😀😀

عزیزم اصلا استرس نگیر گلم ولی فکر کنم بهت گفتم شیاف 400 ایرانی بگیر  از الان روزی دو تا 400 ب ...

بالاخره طاقت نیاوردم بی بی چک گرفتم منفی بود 

مطمئنم دیگه مثبت نمیشه فقط موندم چطور بعدا به شوهرم بگم منفیه خودم به جهنم اون چی 😢😢😢😢😢😢😢

دوستای گل، یکی از شما تو پستهای اخیر راجع به جوراب واریس پاکسمن گفت، پستش رو گم کردم  خواستم ب ...

زینب جون..من احساس میکنم عفونت دارم..ترشح سفید دارم و یه وقتایی هم سوزش

بنظرت نگران کنندست!!

دارویی هست بشه استفاده کرد

ای جونم الهی الهی دلت شاد میشه از ته دلم از خدا میخوام توکلت به خودش باشه انشالله به حق فاطمه زهرا د ...

بی بی زدم منفی شد مطمئنم دیگه منفیه چون اصلا حس باردار بودن ندارم