2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
شما تهرانین؟

نه عزيزم

شمالم

داشتم تركيبات قرص اووژن ميخوندم

همه ويتامين هار و داره

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
مامان ماهک جان منم ۱۶۸ هستم وزنمم شده ۶۸ کیلو.بهم گفت چقد چاق شدی😭😭😭 تازه من این مدت مرتب ورزش می ...

خوشبحالت خوبی نرمالی من واقعا رو اعصابم تاثیر گذاشتم و کلا جایی دوست ندارم برم می خوامم باردار بشم چه افتضاحی بشم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب مگه پروژسترون تاثیر رو مثبت شدن کاذب نداره؟  کدوم مرکزی؟

نه عزیزم ربطی نداره، تا حالا نشنیدم مثبت کاذب کنه بعیدم میدونم اینجور باشه وگرنه من بی بی چکو آزمایشم منفی نمیشد همش

همدان میرم من

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوشبحالت، نعمت بزرگی نصیبت شده قدرشو بدون من آبم میخورم وزنم میره بالا😐😐😐 خدایا از وزن من بکاه ب ...

آخه نمیدونی چقد سخته که خودتو بکشی تا نیم کیلو چاق شی بعد سر کوچکترین چیزی دو کیلو لاغر شی. الان صبحانه ها نوتلا میخورم ببینم امیدی هست به چاق شدن!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آهان، انشاالله که خیره عزیزم والا منم از بعداز پانکچر یه دونه کیست دارم سینافکتم هیچ اثری روش نذاشت ...

میگم من دوشنبه هفته پیش دکتر بودم و سونو شدم نه کیست داشتم دکترمم گفت رحم نرمال حالا می خوام بدونم احتمال داره تو این هفته کیست دربیارم؟ تاحالا نداشتم

بچها س شنبه باید برم انومالی میترسم😷😷😷😷😷🤒یهونگه بچم چیزیش شده بداین همه بدبختی کشیدن همش استرس

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
واییی خوشبحالت کاش من جات بودم 😥😥😥😣😣😣😣

وای نگو تو رو خدا. دیدم با پیاده روی 17 کیلو کم کرده بودی. این یعنی بدنت آمادست، اختیار چاقی لاغری دست خودته. من چی؟ 😥😥 من چیکار کنم یه دو کیلو چاق شم!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آخه نمیدونی چقد سخته که خودتو بکشی تا نیم کیلو چاق شی بعد سر کوچکترین چیزی دو کیلو لاغر شی. الان صبح ...

واییی نگووو خوشبحالت بخدا من و دخترم اگه لاغر بودیم نوتلا می خریدم هر روز با نون تست می خوردم😂😂

ولی کلاشماها که لاغرین من توجه کردم زیاد نمی خورین نوتلام اگه بخورین کم حالا ما باشیم قاشق قاشق می خوریم بی جنبه ایم

آخه نمیدونی چقد سخته که خودتو بکشی تا نیم کیلو چاق شی بعد سر کوچکترین چیزی دو کیلو لاغر شی. الان صبح ...

ولی باور کن به اندازه ی الکی چاق شدن بد نیست، یعنی هرچی میخوری عذاب وجدان میگیری لامصب خیلی معضل بدیه😞😞😞

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچها س شنبه باید برم انومالی میترسم😷😷😷😷😷🤒یهونگه بچم چیزیش شده بداین همه بدبختی کشیدن همش استرس

بسلامتی نه بابا وا این چه حرفیه خیلی باحاله تو تلویزیون بزرگ‌نی نس تو می بینی خیلی شیرینه 

وای نگو تو رو خدا. دیدم با پیاده روی 17 کیلو کم کرده بودی. این یعنی بدنت آمادست، اختیار چاقی لاغری د ...

هیچی فقط بدون خوش شانسی همین بخداااا 

بسلامتی نه بابا وا این چه حرفیه خیلی باحاله تو تلویزیون بزرگ‌نی نس تو می بینی خیلی شیرینه 

😍

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
وای نگو تو رو خدا. دیدم با پیاده روی 17 کیلو کم کرده بودی. این یعنی بدنت آمادست، اختیار چاقی لاغری د ...

شوهرم رفت شکلات قاطی خرید از اینا که توئیکس و کیت کت و بونتی و مرسی و همه چی خارجی کوچلو قاطیه به ۴ روز نکشید😐😐😐