2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
دور از جونت عزیزم چند وقته همش دلم میخواد ولی تپل شدم اساسی🤣🤣🤣 آره گلم پلی کیستیک بودم میترسیدم ...

ایشالا نی نی که به دنیا اومد و شیرش دادی وزنت برمیگرده سرجاش. تا باشه از این تپل شدنا باشه زینب جون. تازه نی نی تو که پسر هم هست اگه مثل برادرزاده من باشه وزنت رو میرسونه به پنجاه کیلو از بس که شیطونه و فرز،نمیدونی چه جوری میدوئه، از ترس اینکه به خودش آسیب نزنه باید پا به پاش بدویی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم خدا کنه واسه این انتقال منم یه حرکتی بزنه دکتر قطعا یه دلیلی هست که منفی میشه خیلی بد ...

عزیزم حتما بگو برات بررسی کنن ان شاء الله مامان میشی 

آخه یه سری بررسی ها ربطی به سه بار منفی نداره

مثلا هیسترو، یا همین آزمایش

عزیزم حتما بگو برات بررسی کنن ان شاء الله مامان میشی  آخه یه سری بررسی ها ربطی به سه بار منفی ...

هیسترو بهش گفتم گفت آخه سونو و عکس ات خیلی خوبه دوست ندارم الکی کار اضافه انجام بدی آزمایش ایمنی انعقادی هم گفت هنوز تاثیرش رو منفی شدن ثابت نشده دیگه گفتم سابقه ورم مفصل داشتم و مشکوک به رماتیسم هستم آزمایش ایمونولوژی نوشت تازه اونم فکر کنم کامل ننوشت

یکی از کارشناسا که بعد از سونو اسممو صدا زدن برم پیشش برا نوشتن دستورات دارویی بهم گفت😭

حرف کارشناس خیلی مهم نیست

من فقط حرف اونا که مهربون بودم گوش میدادم، هر کی انرژی منفی میداد فقط دستورات دارویی میگرفتم و خداحافظ

ان شاالله شما هم مامان بشی، اما از این باکلاسا که فقط شکم دارن😍😍😍😍🤰🤰🤰🤰

فدات عزیزم. 😍😍😍

گفتی با کلاس کلی خندیدم. اما بعید میدونم. کسایی که تو روستا یا شهرای کوچیک زندگی میکنن دیدم باکلاس باردار میشن. احساس میکنم هم از لحاظ تغذیه هم از لحاظ نوع زندگی خیلی سالمتر از شهرنشین ها هستن.

خیلی ممنون لطف کردی جواب گفتی عزیزم

نثار حسینی من هرچی شماره ازش پیدا کردم زنگ زدم خطش مشکل داشت اصلا جواب ندادن

اما ۱۳ آبان زنگ بزن شاید دوباره گونالشون رو شارژ کرده باشن تیارا جون