2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم از ااینکه جوابمو دادی خدا خیرت بده،،،جنین فریز دارم،،فقط ایمنی وانعقادی رو میرم،،زنگم می ...

ببخشید اگر دیر شد

فقط گلم برای اینکه جواب زودتر بدم حتما تمام پستها روبرام ریپلای کن یا صدام بزن، بین صفحات گشتن باعث میشه رشته کار از دستم بره، باز خدا رو شکر دوستان گل گو ستهات رو برام ریپلای کردن 

اصلا قصد کلاس گذاشتن و اینا رو ندارم، حدود یک ماه به تولد بچه ام مونده ان شاء الله، کلی کار عقب افتاده دارم، نمیدونم به کدوم برسم🙈🙈🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما.من ۲۳تا فولی داشتم که ۱۰تاتخمک ازتوش در اومد.چهارشنبه گذشته پانکچر شدم.دکترم گفت بعد عید ...

عزیزم یه آزمایش هست برات انجام میدن بر طبق اون و میزان استرادیول خون تصمیم میگیرن انتقال بدن فرش یا نه

ممکنه یه نفر حتی حال عمومی ظاهرا خوب نباشه ولی انتقال بدن، برعکس هم ممکنه 

با دکترت صحبت کن

سلام عزیزم احتمالش نزدیک به صفره  بله امکانش هست زودتر پری بشی

سلام عزیزم

خوبی

انشالله به سلامتی فارق بشی دوست عزیز وباحوصله

میگم من ۵روز پیش تخمک کشی کردم۲۳تا فولیکول۱۰تاش تخمک شد که فقط۳تا جنین دارم.مشکوک به هایپر شدم.اماهایپرنشدم حتی کوچکترین گرفتگی دردی هیچی ندارم.و خودم اصرار کردم اولین پریود برم سیکل انتقال ودکترم قبول کرد.

میگم تاحالا اینطورموردی نشنیدی که اولین پری انتقال بدن و بگیره

یاشرایط منو داشته باشه

واینکه ممکنه از نظرجسمی مشکلی چیزی پیش بیاد مثلا واسه تخمدان یا رحم که اینبارو انتقال ندن؟

چون اطلاعی ندارم بعد پانکچر چی به سرجسمم میاد

اگه اطلاعی داری ممنونت میشم عزیزم

ببخش سرتم درد اوردم

فقط استرس و نگرانی دارم چون دکترم گفت پریود شدی بیا سنو اگه شرایط داشتی انتقال میدم وگرنه برو بعد عید بیا.خیلی مهمه ایندفه انتقال بدم خیلییییی

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
عزیزم یه آزمایش هست برات انجام میدن بر طبق اون و میزان استرادیول خون تصمیم میگیرن انتقال بدن فرش یا ...

عزیزم ندونستم اینو جواب دادی.پست برات گذاشتم.اونم نظرتو بگو

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلام عزیزم خوبی انشالله به سلامتی فارق بشی دوست عزیز وباحوصله میگم من ۵روز پیش تخمک کشی کردم۲۳تا ...

عزیزم راستش فقط باید با سونو روز دوم یا سوم پریود ببینن تخمدان چه جور هست اگر بزرگ بود و علائم هم نداشتی، باز انتقال نده ولی اگر کوچیک شده بود فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

مورد مشابه شما هم متاسفانه ذهنم یاری نمیده اگر هم دیده باشم

ان شاالله که مامان میشی، شاید هم صبر کردی و شدی ششمین مامان معجزه ایی ما

اخیرا 5 نفر منتظر پری بودن که برن واسه انتقال ولی خدا غافلگیرشون کرده

عزیزم راستش فقط باید با سونو روز دوم یا سوم پریود ببینن تخمدان چه جور هست اگر بزرگ بود و علائم هم ند ...

ممنون دوست عزیزم

من ازاون شانساندارم وبدون مورد طبیعی باردارنمیشم۱۰ساله منتظرم.

انشالله که خیر پیش بیاد برام

با جوجه ی نازت برام دعا کن.فدای مهربونیات

سلام گلم مرسی از توجهت عزیزم ،من پریروز پیازدرمانی رو متوقف کردم چون ترسیدم اثر آمپولمو ببره ،همسرمم ...

آره گلم اصلا گاهی همین تلاش های اضافی نتیجه عکس میده 

بدون آگاهی گاری نکنی بهتره، چون خدای نکرده میخوای ابرو درست کنی، چشمش رو کور میکنی😉😉😉

عه پس برا این، روز سونو و آز نباید یه روز باشه؟ منم سلفری دادم، فردا جوابش میاد. برم دکتر نشون بدم ب ...

خیلی زوده گلم 

ولی بعدا که مطمئن شدی مدل تکون هاش چه جوره، میگی، قبلا هم اینا رو زودتر حس کردی