2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
زينب جون سلام عزيزم مرسي كه پيگيري من قبل اين ميكرو ،هيسترو شدم،ي پليپ كوچيك داشتم برداشن،بعد خراش ...

همین آزمایش ایمنی واینارو ابن سینا داره خودش هزینه اشم چقدری شد ممنون ببخشید پرسیدم؟!؟!؟

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیخیال عزیزم من دیگه نابود شدم دیگه نمیتونم مث سابق بشم انگار کمرت شکسته باشه و نتونی بلند بشی من ...

😞😞😞 نه عزیزم نگو

ایشالله طبیعی بارداری راحتی داری

الان ناراحتی حق داری

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام‌ عزیزم.از صبح ده بار اومدم تاپیکو چک کردم شادیتو ببینم...متاسفم گلم😔 از خدا برات ارامش و صبر م ...

سلام عزیزم باورت نمیشه انگار یه تیر خوررررد وسط قلبم

آخه چرااااااا دیگه چقدر منتظر بشم

دیگه چقدر حرف ها و نگاه ها رو تحمل کنم الان چطوری تو روی مادرم و برادرم و بقیه نگاه کنم الان چی بگمممم چطوری بگم داغونم بخدا داغون

این همه تلاس کردم این همه متوسل شدم چرا جواب نداد چرااااا

با خداااااا قهرم چرا التماسام رو نگاه نکرد

چطوری باور کنم واقعا قبول این حرفت سخته جنین آماده نگرفت حالا بارداری طبیعی اصلا مگه خدا صدای منو ...

عزیزم منم بیست روز پیش آزمایشم منفی شد حالم مثل تو بود من کارم به بیمارستان کشید از شدت فشار عصبی درکت میکنم عزیزم😭ان شاءالله خدا دلت رو آروم کنه😔خیلی سخته خیلی من حالم خیلی خرابه من دو بار دیگه شانس انتقال دارم با اینا نشه تموم میشم منم نه دیگه هزینه دارم نه تخمک نه شوهر همراهی واسه ادامه راه اولین بار منفی شدم نمیخواد دیگه ادامه بدم کلی باهاش دعوا دارم هرچند هزینه هاشم خودم جور کردم به خیلی ها رو زدم کمک گرفتم💔ولی واسه خدا کاری نداره خدا بخواد تو بدترین شرایط هم بهت میده چشت به دستای خدا باشه از رحمتش نا امید نباش خدا مهربونه میدونم به زودی امضامون میشه 💖به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💖

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام بچه ها متاسفانه آز منفی شد و  من داغون شدم کوله باری از غم نشست روی شونه هام به مامانمم ...

الهی بمیرم برات اکرم جون خدا بزرگه ایشالله تواوج نامیدیت خدا خودش دلتو شاد کنم تو والهام این چند روز غمای گذشتم دوباره یادم انداختید براتون خیلی دعا کردم واشک ریختم اما شرمنده بنده گنهکار خدا دعاش مستجاب نشد خدا بزرگه😔😔😔😔😔😟😟😟😟

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

😞😞😞 نه عزیزم نگو ایشالله طبیعی بارداری راحتی داری الان ناراحتی حق داری

بخدا دیگه جوووون مبارزه ندارم

اصلا چرا زنده ام چرا دارم زندگی میکنم دیگه چطوری قراره بخندم

قراره واسه چی تو زندگیم تلاش کنم

بازم باید حسرت بکشممممممم

سلام عزیزم باورت نمیشه انگار یه تیر خوررررد وسط قلبم آخه چرااااااا دیگه چقدر منتظر بشم دیگه چقدر ح ...

الهی بگردم.غصه نخور عزیزم.انقدر ناراحتی نمیدونم چی بگم ارومت کنم.منم دفعه اول منفی شدم.ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو داده بودی؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بیخیال عزیزم من دیگه نابود شدم دیگه نمیتونم مث سابق بشم انگار کمرت شکسته باشه و نتونی بلند بشی من ...

از دیشب خیلی نگرانت بودم برات دعا میکردم که امروز مثبت بشی و هممونو خوشحال کنی واقعا نمیدونم چی بگم شاید یه حکمتی هست که ما نمیدونیم امیدوارم خداوند هر موقع که برات مقدر کرده یه بچه خوب و سالم بهت بده تو هم اینجوری فکر کن و غصه نخور 🙏🙏❤️❤️

سلام اینم جواب آزمایش من روز ۱۴ انتقال منفیه نه

ای خدا...متاسفم عزیزم.😔

انشاالله این ماه هم شما و هم اکرم جان طبیعی باردار میشید ❣❣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم منم بیست روز پیش آزمایشم منفی شد حالم مثل تو بود من کارم به بیمارستان کشید از شدت فشار عصبی در ...

سخت واسه یک ثانیش بود واسه یه ثانیشه یه ثانیه

روی دیدن خانوادم و شوهرم و ندارم

دوست دارم تنها باشم و تو تنهاییم بمیرم

جون ندارم پاشم دوباره شروع کنم

این چه زندگیه اییییی چه زندگی

درد داره درررررد داغون شدم داغون