2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
برای حموم استرس نکشین من همون دوروز بعد انتقالم رفتم سرپایی دوش گرفتم .یک روز در میونم بعدش رفتم.اتف ...

منم میدونما جنین 3روز معلقه ولی برام سوال پیش اومده چطوریاست من هردوبار که +شدم روز ششم لک لانه گزینی داشتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهری عزیزم ممنونم که باهام هم دردی کردین انشاءالله همه ی دخترایی که انتقال دادن مثبت بشن ...قربونتون برمی چند بار قرآن باز کردم خوب نیومد گفت صبر کن منم صبرمیکنم و دعا میکنم فقط مادر بشم و توسرنوشتم بچه باشه و خدا بی بچه بودن رو برام صلاح ندونه الهی آمین ..خدا آغوش هیچ زنی رو خالی نزاره ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
دوستان منفی شدم 😢😢انشاءالله بقیه ی بچه ها همشون مثبت بشن ..

وای الهام جون خیلی ناراحت شدم عزیزم  انشالله خدا معجزشو بهت نشون بده ودلت شادبشه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
آها باشه حتما عزیزم ممنون پس بمونم شوهرم دوباره بره پارس آزمایش بده چون آزمایشگاش دقیقه دکترصدری دوب ...

نه خواهر قبلی رو ببر براش چون توی الزهرا خودشون ازمایششون دقیقه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عشقم خوشبختم از آشناییت یکم pco هستم همسرمم کم تحرکی اسپرم دارن. یکشنبه آز میدم. شما چی؟

منم همینطور

منم pco یکم...ولی همسرمم لب مرز بود ولی تغذیه شو درست کرد بهترشده ازمایشش

ان شاءالله مثبت بشه خبرخوش بدی بهمون

داروهات چجوری بود؟امپول ینا؟برای تخمک شی...وبعدانتقال...کجاانجام دادی؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
خواهری عزیزم ممنونم که باهام هم دردی کردین انشاءالله همه ی دخترایی که انتقال دادن مثبت بشن ...قربونت ...

الهام جان ان شاءالله دفعه ی بعدی حتما مامان میشی🙏🏻🌹

باراولت بود؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
بوسه اشتباهی اومد الان دلم خوش نیست😭انگار باز خودم منفی شدم

عزیزم شما بازم انتقال دادی یا نه؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به سلامتی عزیزم .بهم گفته بودی هیسترو کردی.میخواستم بدونم سیکلتو شروع کردی یا نه. من بخاطر نبود دار ...

نه هنوز وارد سیکل نشدم

داروهات چیا هستن صنم جان

با همون طاهری پناه ؟

دوستان یه سوال مهممممممم.من الان گونالم رو تزریق کردم متوجه شدم که احتمالا دیروز ۱۵۰ واحد رو برام درست تزریق نکردن.بجای اینکه اون ضامن تهش رو فشار بده موقعی که تزریق کرد پیچوندش.امروز که تزریق کردم متوجه شدم که ۱۵۰ واحدش تهش مونده.توروخداااااا بگید چیکار کنم...با بیمارستان آبان هم که تماس گرفتم گفتن با دکترت تماس گرفتیم گفته دیگه تزریقش نکن.امروز آخرین روز تزریق هامه و یکشنبه پانکچرمه....اگه گونال دارید ببینید که این عکسی که گذاشتم درسته که ۱۵۰ واحدش مونده؟

دوستان منفی شدم 😢😢انشاءالله بقیه ی بچه ها همشون مثبت بشن ..

😢😥 ای داد😔 عزیزززززم به خدا یه لحضه نفسم گرفته شد😢....متاسفم توروخدا قوی باش حالتو میفهمم😥😢

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
@زینبی_بابا     @arameshemon     بچه ها من دیروز ی مسیری رو تا خونه پیاده ...

زی زی جان نگران نباش من کلاس ورزش زایمان میرم و شنا زایمان طبیعی😁😁😁😁

بعدش همین دردارو دارم اما مربی که ماما هستش میگه طبیعیه چون تو ماه ۸ به بعد لگن باز میشه و کم کم سر بچه میره تو لگن

من خیلی پیاده روی میکنم ببدش استراحت کن همش🌷🌷🌷

الان زینبی ببینه میگه من خیلی سر خوشم داروهام و که سر خود قطع کردم تازه باشگاه هم میرم میدوام😅واقعا احساس میکنم طبیعی باردار شدم ماشالله😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم