2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

@زینبی_بابا   @تورک_آنا   @بسارا   @samin11    

دوستای عزیزشما اطلاع دارید که آیا میشه خودمون انتخاب کنیم که توی هر نی (کرایو )چند تا جنین برات نگه دارن؟من یکشنبه بیمارستان آبان پانکچر دارم.به نظر شما میشه قبل از پانکچر بهشون بگم تو هر نی فقط دوتا جنین بزارن؟کسی تجربه مشابهی داشته؟نمیخوام دیگه حتی یه دونه جنین هم از دست بدم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از من سوال کنی زودتر به نتیجه میرسی تا اون تلفن چی. من خودم بدجور باهاش دعوام شد  تا جای ...

وای واقعا عحب آدمایین 

ممنون ثمین جون از راهنماییت ولی یعنی شنبه فقط صبح نازایی می بینه یا بقیه روزا هم می بینه چون من از لاهیجان میام نمی تونم دقیقا 7 صبح اونجا باشم واسه شنبه پس روزهای دیگه بیام برام راحتتره 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ببین گلم در اصل وقتی مقالات و کتاب های رفرنس رو اگر ببینی نوشته بعد از 3 منفی خصوصا مسائل ایمنی خیل ...

سلام زینب جون خوبی؟شاه پسرمون چطوره؟عزیزم اگه یه دونه قرص کابرگولین رو زودتر از موعدی که دکتر گفته بخورم اتفاقی می افته؟من یادم نبود سه شنبه یه دونه خوردم در صورتیکه دکترم گفته از جمعه شروع کنم چون یکشنبه پانکچرمه.

من یکبار زنگیدم این باهام بد حرف زد6بار پشت سرهم زنگ زدم هرچی توی دهنم بود حوالش کردم گفتم من که مید ...

خوب کاری کردی عوض اینکه آدمو درک کنن بیشتر اعصاب آدمو به هم میریزن خود خوبه که دکتر نیستن اینطوری جواب سربالا میدن حقش بود 

اگه خودش برداره چی خوشم نیومد ازش انگار طلب دارن از آدم خودمون مشکل داریم باید اخلاق گند اینارم تحمل ...

خوب خودش برداره.چرا می ترسی؟ تو کار اشتباهی نکردی اون کارش اشتباهه. خیلی مودبانه بهش بگو بهم نگفتید چطوری نوبت بگیرم و لطفا سریع قطع نکنید

عجب عوضیه شنبه دکتر فقط صبحها هست ساعت 7/5 باید اونجا باشی ساعت 9میاد دکتر

شنبه اصلا نمی تونم با این وضع عجب آدمیه همون یکشنبه میرم

خوب خودش برداره.چرا می ترسی؟ تو کار اشتباهی نکردی اون کارش اشتباهه. خیلی مودبانه بهش بگو بهم نگفتید ...

زنگ زدم دوباره بهش گفتم میگه حالا من جوابتو میدم من فقط اینجام بگم بله یا خیر😒😒

اکبری رو من هم شنیدم خوبه. گویا با سونو هم انتقال میده. اگر اشتباه نکنم.

مرسی عزیزم میشه توصیح بدی یعنی چی با سونو انتقال میده؟ 🤔

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
آمار مثبتش خوب هست ولی خوب زیادی شلوغه و من به شخصه خوشم نیومد تا یه ماه پیش هم من دیدم رزاقی ویزیت ...

ممنونم عزیزم‌

ان شاالله که مثبته عزیزم😍

میشه ازت خواهش کنم جواب گرفتی بهم خبر بدی 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
همسن منی شما😎 مشکلتون چی بود؟میکرو کردین؟ رفتی ازمایش؟ من فعلا اول راهم

سلام عشقم خوشبختم از آشناییت

یکم pco هستم همسرمم کم تحرکی اسپرم دارن.

یکشنبه آز میدم.

شما چی؟

آره گلم حتما حمام باید رفت، منتها آب جوش یا آب سرد نباید باشه 😉😉😉

آره بابا کلی درگیر شدیم سر آب😜😜😜

اون میگفت سرده من گفتم داغ من گفتم سرد اون‌گفت داغ کلا عاشق تفاهممون هستممممم😉😉😉😉

الان از هپالی بودم کمی دراومدم بیایید ملاقاتم😜😜