2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
بچه ها خیلی نگرانم این بارم فک کنم منفی باشه چهار پنج روز از انتقال گذشته هیییچ علائمی ندارم من

سلام ملودی جان خوبی عزیزم شما هم انتقال دادی به سلامتی😍😍خودت که میدونی نباید به علائم فکر کنی به چیزای خوب فکر کن مامان خانوم

😘

خدا جونم شکرت...
خانم های عزیز من ذخیره تخمدانم پایینه و شنبه به همراه پانکچر دکتر میخواد prp تخمدان هم انجام بده که ...

پی آر پی رحم یا تخمدان؟ خیلی تاثیر داره. اگر تخمدان کدوم دکتر؟

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من الان بیمار رزاقی هستم ذخیرمم کمه و مشکلات دیگر دکتر برای آی وی اف با ذخیره کم توی تهران ...

دکتر رزاقی برگشته از کانادا؟

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
حالا با عمق رحم انتقال دادن خوبه یا با سونو؟

به نظر من که سونو بهتره ولی دوستم بدون عمق رحم و سونو مثبت شد، انگار جفتشون همچین مهمم نیستن😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم  فکر کنم خوب بود خدا رو شکر، سه قلو خدا بهش هدیه داده، دو تا همسان، یه ناهمسان

خپ خدارشکر،بچه هاموندن براش....بعدخونریزیش همش بفکرش بودم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
قربونت خواهر ایشالله مثبت میشی یکی مثل خودت بیاری🤪🤪🤪🤪🤪

انشالله .وای چه شود یکی مثل خودم

شوهرم خل میشه که  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
برای پایین بودن ذخیره انجام میشه ؟چه جوریه ؟

من. برای. رحم انجام دادم. منم ذخیره پایین دارم. ولی دکتری پیدا نکردم. برای تخمدان انجام بده.  برای. رحم یک. تزریق. داخل رحم بود. راحت

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
برای پایین بودن ذخیره انجام میشه ؟چه جوریه ؟

یه روش تحقیقاتیه هنوزم صددرصد مشخص نشده نتیجه ش...شما باید چندروز قبل از انتقال حدود 20 سی سی خون بدی که اونو تو دستگاه میذارن و پلاسماشو جدا میکنن...پلاسمای حاصله رو با همون کاتتر IUI از پایین مثل انتقال جنین یا همون IUI به داخل رحم تزریق میکنن.فقط چندروز قبلش سیر و پیاز و یا در صورت مصرف آسپرین به دستور و مشاوره پزشک نباید مصرف بشه...