2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
عزیزم خدا به دلت نگاه می کنه     شما هم روزهای اول انتقال نفخ شدید داشتین یا یبوست؟؟من رو ...

من فقط روز اول خیلی نفخ و یبوست داشتم که میرفتم دسشویی اصلا زور نزدم یعنی سعی نکردم دفع کنم فق دو روز چیزایه روون و آبکی خوردم ک راحت دفع شه بعد دوروز دفع شد..وبعدش با رعایت تغدیم دیگه یبوست نگرفتم

روزی دو تا گلابی و رو غذاهام لیمو ترش و روغن زیتون و صبحانه هم حتما یکم کره بخور خیلی مؤثره

سلام خانومایه گل.من فردا روز سیزدهم انتقالم میشه.واسس پنجشنبه دکترم آز بتا نوشته..من اصلا هیچ علائمی ...

عزیزم من هیچ علایمی نداشتم

فقط ۱-۲ روز بعد ازمایش درد پریودی داشتم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ایشاالله مثبت بشه بخدا موندم چیکار کنم ۵ساله اقدامم ولی بی فایده هزینه تون چقد شد کلن 

قبل آی وی اف میتونم بگم 

ویزیت دکترها و یه عالمه آزمایش الکی و یه عالمه دارو الکی و ....خیلی زیاد تر از هزینه آی وی افم تموم شد.

هزینه آی وی افم کلا:

۵،۸۰۰،۰۰۰ بیمارستان گرفت.

سونو واژینال فکر کنم ۶ بار رفتم که هر بار ۸۰،۰۰۰ شد،

یعنی فقط سونو شد نزدیک ۵۰۰ هزار تومن.

داروهاشو هر دو روز میداد و کلا من آزاد حساب میکردم،جمع هزینه آمپول و داروهام نزدیک ۳.۵ میلیون شد.

آزمایش خون اولیه و دوباره یه آزمایش خونم وسط هاش آزمون خواستن که اونم آزاد برای من و همسرم نزدیک ۱،۵۰۰،۰۰۰ با هم شدش.

فریز هم نداشتم ،چون شنیدم برای فریز هم ۱ میلیون میگیرن.

کلا چیزی حدود ۱۵ تومن شدش.

عزیزم شما که روز ۷ انتقالت هست   ترشحاتت زیاد هست ؟چه داروهایی استفوده می کنس  نفخ یا یبوس ...

کلا ۳ روز اول استراحت مطلق بودم همین.

الان عادی کارامو میکنم.

اصلا ترشح ندارم چون انقدر شیاف می زارم که نمیدونم البته.

یه آمپول ناکسپیرین دور ناف هر روز دارم، یه آمپول عضلانی پروژسترون داده، قرص استرادیول یه دونه هر ۱۲ ساعت داده، یه قرص هورمونی داده که اسمش یادم نیست روزی یه دونه، و ویتامین و شیاف سه تا در روز داده

من ۵۷ کیلو ام چاق نیستم ..ولی سه بار مثبت نشدم ..انشاءالله چهارمی مثبت شه ..انشاءالله هممون مثبت شیم ...

ان شاالله عزیزم 😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خوب یعنی من که ذخیرم کمه و هیچ سابقه ای هم داخل خانواده نداریم باید از نظر ایمنی چک بشم گلم؟

ببین گلم نمیدونم الان چک شدن فایده داره یا نه 

ولی اغلب به خاطر بالا رفتن fsh این اتفاق میفته 

اما حتما از دکترت بپرس میتونه علتش خود ایمنی باشه یا نه

خانم دکتر بله اول دی انتقال دادم فکر کنم ۵ روزه بودن آخه همه از علائمشون میگن ولی من ندارم. دکترم ...

چشمت بی بلا عزیزم

گلم میفهمم این دو هفته خیلی سخت میگذره، ولی اصلا علائم اعتباری ندارن 

منم علائم نداشتم تا حوالی روز آزمایش، که فکر میکردم پریود دارم میشم، حتی همسرم از روی قیافه من، قطع امید کرده بود میگفت، دقیقا شبیه زمان پریود شده بودم

زينب جون شما اطلاع داري قلب ممكنه تو چه رنج بتا تشكيل بشه؟يا اصا ربط نداره

ربطی نداره عزیزم

قدیما فکر میکردن اولین ضربان قلب 21 روز بعد از لقاح بوجود میاد اما الان میگن از حدود 18 روز بعد از لقاح که سلول های پیش ساز قلب تمایزشون شروع میشه انقباض هم شروع میشه ولی چون سایز جنین خیلی خیلی کوچیک هست با دستگاه دیتکت نمیشه 

پس حتما یه بازه زمانی باید وقت داد و اون وقت برای رویا فعالیت قلبی جنین سونو انجام داد

دکتر گفت یه جور سکته بوده یه دوره عصبی بد داشتم

دقیقا همون بوده 

تا حالا خیلیا رو دیدم صرفا به خاطر شوک عصبی؛ بدون داشتن زمینه خانوادگی این جور شدن

ان شاالله دیگه هیچ وقت فشار عصبی تجربه نکنی