2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام عزیزان میشه منم راهنمایی کنید ۵ساله ازدواج کردم از همون اول جلوگیری نداشتم باردار نشدم خیلی دکت ...

عزیزم منم مشکل شما رو داشتم

همین مثله شما این کارها رو هم انجام دادم

مثل عکس رنگی و قرص و ....

هیچ فایده ای نداره

مستقیم برو واسه آی وی اف

الکی وقتت رو و پولت رو هدر نده،

مراکز هم زیاده

من پیش دکتر یوسف نژاد تو بیمارستان لاله تهران میرم چون سریع میره سر اصل مطلب و تو رو الکی هی نمیگه بری و بیای،انقدر خانما ها رو هم مامان کرده که نگو.

پس من از رو تجربه ۸ سال نازایی دارم اینارو بهت میگم،الانم روز ۷ انتقالمه،هنوز مشخص نیست ولی اگه میدونستم الکی ۵ سال این دکتر و اون دکتر نمی رفتم که الان سنم بشه ۳۴ سال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم مشکل شما رو داشتم همین مثله شما این کارها رو هم انجام دادم مثل عکس رنگی و قرص و .... هی ...

عزیزم ایشاالله مثبت بشه بخدا موندم چیکار کنم ۵ساله اقدامم ولی بی فایده هزینه تون چقد شد کلن 

❣خدایا❣یعنی بعد ۵سال به منم یه نی نی میدی ازبسه چشم انتظاری کشیدم بریدم😔😔😔
من رفتم امروز ازمایش دادم با احتساب روز انتقالم روز ۱۳ میشه مثبت شد 😀عدد بتا ۲۲۸ گفتن فکر میکنم چون ...

مبارکه ایشالله 8ماه دگه بغلش کنی برای منم دعا کن که منم مامان ماری بشم ،مامان ماری 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم منم مشکل شما رو داشتم همین مثله شما این کارها رو هم انجام دادم مثل عکس رنگی و قرص و .... هی ...

عزیزم شما که روز ۷ انتقالت هست   ترشحاتت زیاد هست ؟چه داروهایی استفوده می کنس  نفخ یا یبوست نداری ؟استراحت مطلق بودین

چشم برات آیت الکرسی خوندم عزیزم ...

قربون دل پاکت منم به شوق تو میام پیجو میگردم مهربون ایشالله مثبت بشی جوابه دله مهربونت بشه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام خانومایه گل.من فردا روز سیزدهم انتقالم میشه.واسس پنجشنبه دکترم آز بتا نوشته..من اصلا هیچ علائمی ندارم جز کمی کمر درد..سسینه هامم که انگار ن انگار

کسی بوده مثل من بدون علائم آزش مثبت بوده باشه؟؟

تو روخدا کمکم کنین مردم از این همه ناراحتی  

سلام خانومایه گل.من فردا روز سیزدهم انتقالم میشه.واسس پنجشنبه دکترم آز بتا نوشته..من اصلا هیچ علائمی ...

عزیزم ارامش داشته باش همه که یک علاءم ندارند    کمر دزد زو خیلی ها داشتن انشالله میایی و می‌گی که + شده   وقتی هم داری دعا می خونی دست گذاشتی روی نی نیت برای همه دعا کن

عزیزم ارامش داشته باش همه که یک علاءم ندارند    کمر دزد زو خیلی ها داشتن انشالله میایی و م ...

همیشه واس همه دعا میکنم..میخام بدونم کسی تو این تایپیک بوده بدون علائم آزش مثبت شده باشه؟  

همیشه واس همه دعا میکنم..میخام بدونم کسی تو این تایپیک بوده بدون علائم آزش مثبت شده باشه؟   &nb ...

عزیزم خدا به دلت نگاه می کنه    

شما هم روزهای اول انتقال نفخ شدید داشتین یا یبوست؟؟من روز سوم انتقال هستم ولی خیلی روز اول و دوم زور زدم برای گلاب به روتون دستشویی        همش نگرانم نکنه که جنین ها رو دقع کرده باشم