2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام صفراوی اما یه بار رفتم پیش طب سنتی میگفت سودا زده شدی

عزیزم پس اصلا از ماها که طبع سرد داشتیم تقلید نکن

حتما یه طب سنتی خوب برو و برنامه غذایی بگیر

چون اگر زیادی هم گرمی بخوری بدنت میسوزه و سودا تولید میکنه

این جمله یه دکتر طب سنتی بود

نمیگم معجزه میشه ولی قطعا خیلی عالی میشه طبق بدن خودت غذا بخوری

اینجاهم اول ماما ویزیت میکنه بعد میفرستن پیش دکتر من دوباری که رفتم هردوبار دکترارو دیدم چون هرروز ی ...

با اینش که هر روز یه دکتره مشکلی نداشتم ولی اصلا نه ماما نه دکتر زنان مارو ویزیت نمیکرد همش رزیدنت ها بودن

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پس اصلا از ماها که طبع سرد داشتیم تقلید نکن حتما یه طب سنتی خوب برو و برنامه غذایی بگیر چون ...

مرسی عزیزم

لطف کردی راهنماییم کردی

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
عزیزم مبارکه.....  چه قدر خوشحالم میبینم دونه دونه دوستای منتظرم مامان شدن....  گوارای و ...

سلام آنا جون منو یادته😍♥️مرسی عشقم بالاخره تلاشام با خواست خدا نتیجه داد😍🌹🌹♥️♥️♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام آنا جون لطفا منو راهنمایی کنید  من واسه اولین بار میخوام انتقال بدم  نیاز هست آزمای ...

والا من جات بودن انجام می‌دادم.... 

البته ببین خوب من بعد دو تا منفی مشخص شد که مشکل داشتم هم ایمنی هم انعقادی..... 

با این تجربه و اطلاعات الانم اگه زمان برمی‌گشت عقب حتی میرفتم آزاد این آزمایش‌ها و انجام می‌دادم!!!! 

اما خوب ممکنه انجام بدی و ببینی مشکلی نداری اما لااقل با آرامش بیشتری میری جلو!!!! 

اگه هزینه برات مهم نیست من بودم انجام می‌دادم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید یه سوال، تیروئیدم 3،15 بود دکترم گفت نیازی به قرص نیست،گفت ایشالا بعد از مثبت شدن شروع میکنی، ...

والا دکتر من تاکید داشت زیر 2-2/5 باشه کاش با یه غددمشورت کنی.... 

خصوصا غددی که تو زمینه ناباروری هم کار کرده باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من یه بار خانومی رو دیدم که واسه انتقال جنین اهدایی اومده بود تو تبریز هزینه جنین اهدایی رو یک میلی ...

توشهرمون اگه برم نصفشو اینجاانجام میدن انتقالم باید برمتهران کلینیک سارا ۱۵تومن درمیادهزینش .نمیتونیم این همه هزینه بدیم 

الهی عزیزم 😢 😢 😢  گلم تا وقتی دور از جون لک و... نداری کمک لازم نداری  پس حسابی میتون ...

کلا من آدم درونگرایی هستم دوست ندارم کسی سراز کارم دربیاره.بعدشم این درمانها زمانبره وقتی منفی بشه هرکی یه نسخه میپیچه یه چیزی میگن.آدم خودش حالش خوش نیست بعد منفی شدن دیگه طاقت دور واطراف رو نداره

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام خوبین،؟ آنا جون من جمعه شب آمپول زدم خدا کنه پری بشم شمام پری دوم پانکچر تاخیر داشتین ؟

عزیزم بله یه تاخیر فکر کنم دو هفته یا بیست روزه دیگه دقیق یادم نیست.... 

انشالله خیره.... 

سلام جانیم گونلوموز سیزی چوخ ایستیردی اما یوخودوز حالیز نجه دی؟ منده مامان اولدوم بالاخره 

سلام گؤزه ل، منده کؤنلوم سیزلری و بو ائوی چوخ آختاریردی آمما بیر آز باشیم قاریشیب..... 

چوخ چوخ سئویندیم..... 

اومورام هر زمان گؤزه ل خبرلریزی ائشیدم..... 

عزیزم بستگی به نوع سیکلت داره...  سیکلا اصطلاحا یا 45 روزن یا 15.... البته این اصطلاح یعنی 42 ...

سلام آنا جون ..گفتم شما آنلاین هستی ازشما هم بپرسم من پنج روزه تبریز دوتا جنین سه روزه انتقال دادم ..از روز انتقال ترشحات قهوه ای داشتم تا الان البته کمتر شده ..نمیدونم چیکار کنم درمانده شدم آخه اینطوری مگه میشه 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏