2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
سلام دوستان یه سوال داشتم من دکترم تازه بهم گفته باید ای وی اف بشم بعد از ۳ بار ای یو ای ناموفق.یه ...

عزیزم بستگی به نوع سیکلت داره... 

سیکلا اصطلاحا یا 45 روزن یا 15....

البته این اصطلاح یعنی 42 میتونه کمتر یا بیشتر بشه 15 هم میتونه کمتر یا بیشتر بشه.... 

بستگی به پاسخ بدنت به دارو داره.... 

من خودم سه بار پانکچر شدم روز 12، 13 و 16 سیکل.... 

پس وقتی برا من یه نفر تو سه روز متفاوت افتاده پانکچر برا دو نفر هم نمیشه عدد دقیقی گفت.... 

انتقالم بستگی داره اگه فرش باشه بسته به اینکه چند روزه بخوان انتقال بدن 1 الی 5 روز بعد پانکچر میفته انتقال.... 

فریز هم بکنن که دیگه مبمونه تا وقتی بدنت مجدد آماده انتقال بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سری پیش ۳۲۰ این سری با مصرف قرص تیرویید شده ۳۸۸ حالا امروز اورژانسی دارم میر ی دمتر فوق تخصص غدد

مرکز واسه این مورد چیزی نگفت ؟؟

منم بالا هست خیلی نگرانم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرکز واسه این مورد چیزی نگفت ؟؟ منم بالا هست خیلی نگرانم 

من مرکز نمیرم دکتر میرم که گفت برو دکتر غدد

دکتر تیروییدم گفت کنترل اصلا نگران کننده نیست

حالا امروز میرم ی دکتر دیگه

مال شما چند؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام نمیدونم منو میشناسید بعضیاتون یا نه میخاسم ی چیزی براتون تعریف کنم شاید مرهمی ب اون دل پر ا ...

عزیزم خدا و شکرررررر.... 

انصافا آرامش و بیخیالی معجزه میکنه.... 

وقتی همش به جواب گرفتن فکر میکنی خود استرس میتونه مانع باشه.... 

مبارکت باشه عزیزم و گوارای وجودت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من پریودم دلم دردمیکنه عفونت دارم.چه قرصی بگیرم بخورم؟براعفونت میخام.

بدون تجویز دکتر هیچی نخور عزیزم.... 

اونم آنتی بیوتیک که اصلا!!!! 

من مرکز نمیرم دکتر میرم که گفت برو دکتر غدد دکتر تیروییدم گفت کنترل اصلا نگران کننده نیست حالا امر ...

مال من 430 

من یه دکتر غدد رفتم لووتیروکسین خارجی بهم داد گفت این بهتره 

رفتین دکتر حتما به منم بگو چی گفتن 

مرسی عزیزم

شیسا جون پلی کیستیک شدید یعنی چه جوری بودین پریود میشدین ؟؟ و همسرتون اوکی بود؟؟

اگر دارو‌ نمیخوردم شاید سالی دو بار پریود میشدم. و اینکه بدنم به قرصهای تحریک تخمدان (لتروزول و کلومیفن) اصلاً جواب نداد. بله، همسرم مشکلی نداره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام بچه ها ..یلداتون.مبارک🌼🌼🌼دلم براتون تنگ شده.. نمیرسم پستها رو بخونم ..همیشه ب یادتونم.و برات ...

سلام عزیزمممممم.... 

خدارو شکرررررر.... 

فقط میتونم بگممممم خدایا شکرتتتتتتت.... 

عزیزم نگران نباشین....  مایعات بخورین....  سوپ....  لیمو شیرین....  انشالله ...

ممنون عزیزم، ممنون بابت دلگرمیت، ان شاءالله که خوب بشم، مرتب آب و لیمو شیرین و پرتغال میخورم، سوپ و چیزای گرم میخورم، ایشالا تا 4 شنبه خوب خوب شدم، ان شاءالله که خدای مهربون مثل همیشه لطف و مهربونی و بزرگیشو نشونمون بده و بچه های سالم، صالح و زیبا به همه و ما بده

شما بارداری؟ تو چه مرحله ایی هستی؟ چجوری باید کنترل کرد؟

نه عزیزم من باردار نیستم 

انشاالله چندماه دیگه میرم تو سیکل درمان 

شمام موقع انتقال پی سی او بودین؟؟؟؟؟

خوب عزیزم رژیم پروتئین و آب زیاد یادت نره انشالله جلوی عوارض هایپری رو میگیره.... 

سفیده تخم مرغ آب پز هر چند تا میتونی بخور..... 

عزیزم فقط با غذاهای مناسب طبعت میتونی کمک کنی به بدنت با ویتامین کار خاصی نمیشه کرد  متاسفانه ...

اوکی عزیزم پس باید یه دکتر طب سنتی برم حتما 

من شمالم اینجا هوا خوبه😊

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏