2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام بچه ها الهی که هرکی منتظر نی نیه خدا خیلی زود دلش رو شاد کنه و صاحب فرزند سالم و صالح بشه و بقی ...

سلام عزیزم.... 

نگران نباش سالمین به لطف خدا!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میفهمم چی میگی، ولی خب دیگه ویتامین آ شوخی نیست، حتما بپرس تا قانع نشدی هم بی خیال نشو عزیزم اون با ...

حتما میپرسم

متاسفانه پزشکای ایران اکثرا ارتباط با بیمارشون صفره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازروازمایش گفتن .دوبارازداده دوبارشم صفرشده یعنی ازواسپرمه .بعدشم بیضه هاش ازبین رفته تو ی تصادف کوچ ...

انشالله یه دکتر خوب پیدا میکنی وکارات خوب پیش میره.

به نظرم همون زنگ بزنی به مرکزها بهتر راهنماییت میکنن

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
روی قوطی نوشته ویژه مادران باردار😶😶😶  

آره گلم الان دیدم خیلی عجیبه، راستش اولین مکملی هست که می بینم ویتامین آ داره و نوشته برای مادران باردار

اما این مکمل معلومه تخصصی نیست چون ادامه اش نوشته و خانم هایی که قصد بارداری دارن

کاش یه چیز دیگه مثلا pregnazone می‌نوشت، هم قیمتش خوبه هم ویتامین آ نداره

اینجا دیگه منم هنگ کردم

ان شاءالله😍 تعریف قم رو شنیدم بعدش توکانالش هی نتیجه ی مثبت میزاشتن یابچه هایی که بدنیامیان...بعدف ...

عزیزم قم کجا میری؟؟اخه من چند سال پیش جهاد دانشگاهی

میرفتم ولی نتیجه نگرفتم،،انشالله که شما نتیجه بگیری 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
همون وای فای فکر کنم ضررش بیشتره

والا همسرم میگه چون فاصله داری بهتره، و اینکه امواجش در حد موارد پزشکی تایید شده ولی امواج موبایل دیتا نه

اصلا تو زمینه الکترونیک صاحب نظر نیستم

ولی یه نکته هست، جنین اون اوایل خیلی حساسه اما در عمقی ترین قسمت شکم و لگن قرار داره، و خود بخود امواج مضر از طریق لایه های احشایی جذب میشه

عزیزم به خودت استرس نده اما من کلا تو بارداریم وقتی چیزی بهم استرس میداد میرفتم دکتر که خیالم راحت ب ...

سلام آنا جون ‌ 

خوبی عزیزم. گل های نازت خوبن.؟

عزیز شمام آنوکساپارین داشتین توی دوتا بارداریتون؟ 

میگن برای استخوان خوب نیست. و ممکنه در آینده باعث پوکی استخوان بشه. شما چیزی نشنیده بودین؟ 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اصولا باید ریزش دیواره شروه بشه یعنی خون روان.... 

بله تورک آنا.منم منتظر شدم و بعد از ظهر شروع شد.و برای فردا از رویان وقت گرفتم.تورک آنا من سال پیش سیکلم کوتاه بود.تبریز انجام دادم.گونال تزریق کردم.۷ تا تخمک داشتم که ۵ تا جنین شد.ولی هیچکدوم رشد نکردن.امسال رویان سیکلم بلند بود.ال دی.و بعدش سینال و hmg.ولی هیچ تخمکی تشکیل نشد.به نظرتون ال دی باعث شده تخمک نداشته باشم یا سینال؟

خدایا شکرت  
آره گلم شوهرم مخالفه خونوادش درمورد درمان واینامون چیزی بدونن.ولی میگه پدر ومادرت بدونن مادرت بیاد پ ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 

گلم تا وقتی دور از جون لک و... نداری کمک لازم نداری 

پس حسابی میتونین مخفی کاری کنین

قربونت عزیزم ایشالله برام دعا کن نگرانی قلب یطرف اینم اینجور مرسی عزیزم

همه جی خوبه نگران نباش

اتفاقا تو میکرو بهترین تخمک و اسپرم رو ورمیدارن بس جای نگرانی میست اصلا

چشم حتما🙏❤️

راستش سبک زندگیم رو عوض کردم یواش یواش طی چندسال طب سنتی هم رفتم ولی اغلب نکات تغذیه ایی و غیر دارو ...

ممنونم گلم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
دختر کلا من رفتم دکتر سونو کرد دکتر گفت ساک بارداری میبینم همین گفت استراحت کن در حد غذا و دستشویی ...

عزیزم من در افق محو شدم 500😤😤😤😤

حتما دیگه پیش این آدم پول پرست نرو، اگه روزی هيچ دکتری پیدا نکردی هم دیگه نرو

بیمه تکمیلی هم ببین قانونش برای زایمان چند ماه سابقه هست بعد اقدام کن ضرر نکنی