2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربووونت عزیزمِِِ..دردونه هم خوبه خداروشکر ..همچنان بیداره ،دارم سعی میکنم بخوابونمش ولی چشماش از من ...

الهی همیشه چراغ خونت روشن بمونه و یهوویی ی معجزه ی کوچولوی دیگه بپره توی دلت  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام زینب جان 6روزه که عقب انداختم 4روز پیش فقط یکم حالت پریودی داشتم و الان اصلا اون حالتم ندارم دی ...

یلدا جان واسه خدا کاری نداره خیلیها توهمین گروه طبیعی باردارشدن.انشالله که بارداری .یا بی بی بزن یا برو آز

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
ثمین جان انشالله بزودی میای خبر بارداریت رومیدی.مطمئن باش خدا بهترینهارو برات میخواد.خودمم دیگه داره ...

ممنونم خواهری انشالله

امیدوارم دیگه هیچکسی طعم انتظار و حسرت رو نچشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره گلم حتما 😍😍😍😍 ان شاالله بهترین روز زندگیت میشه

زينب جان من الان يه هفته است كه درد شديد معده دارم ضعف و سوزش حس ميكنم خيلي گرسنه ام ولي دو قاشق غذا ميخورم سير ميشم

طبيعيه؟!

راه حلي براش داري دوستم؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیزم غصه نخور خدا خیلی بزرگه. همسرت هم یه مدت بگذره دلش هوای بچه می کنه خودش پیشنهاد میده. ان شالله ...

سلام عزیزم شما بودید میخاستین برین پیش دکتر محبوبی اردکان؟رفتید؟

😍😍خدایا شکرت
یلدا جان واسه خدا کاری نداره خیلیها توهمین گروه طبیعی باردارشدن.انشالله که بارداری .یا بی بی بزن یا ...

فدای تو عزیزم🌹

انشالله که به زودی واسه خودت اتفاق بیفته عزیزم🙏🌹

اگه تا 2یا3روز دیگه پریود نشدم میرم پیش دکترم...

پناه برخد انشالله هرچی خیره برامون پیش بیاد

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ای بابا، ان شاء الله زودتر خوب بشی فقط گلم اصلا اصلا نذار تب کنی، به 38 که رسید استامینوفن بخور، چو ...

مرسی عزیزم.دکتر گفت میتونی استامینو فن بخوری.

من امروز با جوجه هام سه تایی برگشتیم به خونه🤗

واسمون دعا کنید 🙏

خانمی منم قزوینم جهاددانشگاهی هست مرکز ناباروری ولی من رفتم دیدم وقتمو تلف میدن دیگه نرفتم الان میر ...

جهاد دانشگاهی قم هزینه هاش چطوره؟

دکتراش رسیدگیشون چطوره؟

فدای تو عزیزم🌹 انشالله که به زودی واسه خودت اتفاق بیفته عزیزم🙏🌹 اگه تا 2یا3روز دیگه پریود نشدم ...

مرسی عزیزم.انشالله خدا دلشادمون کنه ومعجزه شو نشونمون بده