2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
نه عزیزم باردار نیستم هنو.ولی حرفتو به فال نیک میگیرم.من فعلا رویان ۹ تا جنین دارم که فعلا دارو مصرف ...

انشااله ک نتیجه میگیری عزیزم رویان جنین اهدایی داره ؟دکتراش خوبن ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مرجان خانوم. ان شاء الله که حال خودت و نی نی هات خوب باشه. میگم شما تو چه هفته ای رفتین سونو غر ...

سلام عزیزم.ممنون.

من ۱۲ هفته و ۵ روز رفتم.

نه نگفت. گفت اصلا نمیگیم توی این زمان.

هفته بعدش یه جا دیگه رفتم گفت ۷۰درصد یکی پسر و اونیکی پاهاش رو همه و معلوم نیست.

۱۵ روز بعدش رفتم بخاطر طول سرویکس ، اونجا خودش گفت هر دو پسر.

این ۳ تا سونو کردوم یک جای مختلف بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
رویان چطوریه؟

رویان من تا الان کلا با هزینه ویزیت و سونو ها و داروها و پانکچر کلا حدودا ۶ میلیون شده برامون.گفتن یک تا دوتومن هم برا انتقال همراهتون باشه که میشه ۸ تومن.حالا حساب کنیم داروهای بعد از مثبت شدن رو فکر کنم ده تومنی بشه کلا.هر چند تا این راه رو کامل نرم مشخص نمیشه هزینه هاش دقیق چقدر میشه.ولی خب بهتر از اون مرکز قبلیه.هزینه هاش خیلی کمتر شده.قللی که تخمک کشی خالی چهار و نیم پامون دراومد.داروها و ویزیت و سونو ها که بماند

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ببخشیدچندوقت قبل انتقال خوردید؟

فکیبیون رو از دوماه صبل میخوردم

بعد بیست روز قبل انتقال از دکتر پرسیدم گفتم من فرتیل اید خونه دارم کدومو بخورم

گفت فرتیل اید بخور

بعد انتقال دوباره گفت فرق نداره فمیبیون بخور

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
هزینه. باروال گرفتن جنین رواگرفهمیدی بگی ممنون میشم 

عزیزم بهترین کار اینه مراجعه کنی به مرکز مورد نظرت اونجا همه روال رو کامل برات توضیح میدن و هزینه ها هم فکر کنم کامل برات مشخص میشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
چطوربفهمم اهدایی داره یان ؟

تو گوگل بزن مراکز دولتی نازایی در تهران.هفت تا بیمارستانه.اسم و ادرسشون هست.ببین کدومو دوست داری.زنگ بزن.شماره دارن

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر