2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان 

حالا که این همه اقدامی اینجا هست من یه سوال مهم بپرسم

کسی هست که تخمک اهدایی گرفته باشه و الان بچه داشته باشه میخوام بدونم احساسش به اون بچه چطوره ؟ 

سلام دوستان  حالا که این همه اقدامی اینجا هست من یه سوال مهم بپرسم کسی هست که تخمک اهدایی گرف ...

چون فقط تخمک اهدایی هست و از اسپرم خود زوج استفاده میشه فک نکنم حسه متفاوتی وجود داشته باشه

چون از اول پروسه درمان همه چیز در بدن خانم اتفاق میوفته

مثه ivf های دیگه😉

درنهایت این شمایید که ۹ بار تو دلتون نگهش میدارین بعد بهش شیر میدین دوسال

اصلا فکر نکنین حسی بجز حس مادر فرزندی وجود خواهد داشت😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
چون فقط تخمک اهدایی هست و از اسپرم خود زوج استفاده میشه فک نکنم حسه متفاوتی وجود داشته باشه چون از ...

آخه عزیزم ژنتیکش از من نیست که  هوش  زیبایی و شخصیتش توانایها یا خدا نکرده حتی بیماریهاش به مادر بیولوژیکی خودش میره و البته مثل همه بچه های دیگه به پدرش هم شباهت خواهد داشت ولی هیچیش مثل من نیست 

بله خانوم معلم☺ ممنون از توضیحت حالا این چهارشنبه باید برم سونو ببینم چی میشه.ولی کاش یکی دو هفته ...

چهارشنبه 5 هفته تمام میشی، مطمئنا فقط ساک دیده میشه، بزار حداقل 6 هفته تمام بشی بعد برو که قلبشم ان شاء الله تشکیل شده باشه، نی نی من 6 هفته تمام قلبش تشکیل شد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
شادی جون من هرروز بدتر از روز قبلم هستم و کلا منفعل شدم و تنها موندم خانوادم انگار اب از اب تکون نخو ...

عزیزم الهی خدا زودتر دلت رو شاد کنه😢😢😢😢

از خانواده ات دلگیر نباش، قطعا دلشون نمیخواد دخالت کنن... 

آره گلم حتما 😍😍😍😍 ان شاالله بهترین روز زندگیت میشه

انشالله عزيزم التماس دعا😍🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
مامان مینویی گل خوبی عزیزم، انتقال دادی حتما، ان شاء الله 9 ماه محکم به دلت بچسبن

سلام زینبی جان.دیروز انتقال دادم.فعلا استراحت میکنم تا خدا کمکم کنه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
ز زدم به یه جادوگر از اینا که موکل دارن و جن و اینا 🤐🤐همون اول بسم الله یه چیزی گفت اپیلاسیون شدم ...

نه بابا محل نده، یه کم قرآن بخون 

این جور افراد قابل اعتماد نیستن تازه خطرناک هم هستن گاهی

آخه عزیزم ژنتیکش از من نیست که  هوش  زیبایی و شخصیتش توانایها یا خدا نکرده حتی بیماریهاش ب ...

والا میگفتن بین شما و اون خانوم پنجاه پنجاه تقسیم میشه چون تو بدن شماست.بازم تحقیق کن

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر