2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون بله من هموزایگوت با دو ژن معیوبم.هموزایگوت وایلد نیستم. با هموسیستئین 12
دوستتون که باردار نشده سقط داشته همچنان یا کلا باردار نشده؟؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سلام ب همگی شبتون بخیر تبریک میگم ستاره جان انشالله تا آخرین لحظه که ب دنیا اومدن نی نی هاته همچیز خوب وبدون استرس پیش بره منم که این ماه در حال استراحت و سفر و تفریح هستم تا انشالله ماه دیگه مامان میشم حوصله ام سر نره و کما کان مشعول خواندن چله دوستان و التماس دعا ب همگی
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
شاینا جون راستشو بخوایی تا جایی که میدونم ضرر وای فای از دیتای خود گوشی کمتره..... بهترین حالت اینه از وای فای استفاده کنی و گوشیت رو حالت پرواز باشه و از مودم وای فایم تا حدی دور باشی!!!! اما در کل هیچ چیز موسقی تو این زمینه نیست.... راستشو بخوایی من اولش حساس بودم اما بعدش دخملمو سپردم به خدا و یه جورایی دردونمو بیمه دعای شما دوستان کردم..... عزیزم من از هر دو تاش استفاده کردم..... هم وای فای هم دیتا..... فکر نکنم کسی به اندازه من تو نت باشه اما با دعای شما دوستان و لطف خدا ایشالله چیزی نمیشه!!!!! شاینا جون والا ماهی بدون جیوه میگن باید استفاده کرد که من از قزل استفاده کردم.... سالمونم میگن خوبه..... فقط یه چیزی شنیدم هر چقدر ماهی کوچیکتر باشه بهتره!!!! خلاصه شاینا جون یه جاهایی دیگه از کنترل خارجه!!!!! مگه چیزایی که میخوریم از میوه گرفته تا گوشت و مرغ و.... چه تضمینی رو سلامتشون هست..... خیلیم نباید وسواس داشت..... خدا خودش حفظمون کنه.... آوینا جون متاسفانه دکترا که نمیتونن درک کنن هر منفی یعنی چی..... پس یه جورایی مجبوریم خودمونم حواسمون جمع باشه!!!! هر چند میدونم خیلی وقتا جدیمون نمیگیرن و کار خودشونو میکنن اما بازم آگاه بودن خودمونم مهمه..... اینکه اجازه ندیم راه رفته رو دوباره برن.... بذار یه مثال بزنم..... مثلا من تو میکروی اول سینافکت داشتم که نمیذاشت فولیکولام رشد کنن و این تو ذهنم موند و میکروی دوم همش بهش تاکید داشتم و بار دوم نوع سیکلم تغییر کرد و یه هپارینم بهش اضافه شد چون به خاطر esr بالام میدونستم لااقل این مشکل انعقادیو دارم و چون همش این آزو جلو چشم گذاشتم از قلم نیفتاد..... دیگه بعد دو تا منفی گفتم الا و بلا حالا که با دو روش و روند متفاوت جواب نداده باید آزهای تکمیلیو بدم..... یعنی میشه گفت هیچ سه میکرویی که داشتم و سیکلام کوپی هم نبودن!!!!! با این وجود میگم کاش از همون اول اطلاعاتم انقدر بالا بود که همه آزهارو روز اول میدادم..... پس دیگه چاره ای جز حواس جمعی و دقت و آگاهی بیشتر خودمونم نیست..... چون هر چقدر بیشتر بدونیم لااقل خطاها و از قلم افتادنا کمتر میشن!!!! عشق دختر عزیزم والا در مورد علایم پایین بودن ذخیره اطلاعات موسقی ندارم اما به نظر میاد یه جورابی با علایم یائسگی زودرس همخونی داشته باشه..... مثلا گرگرفتگی و..... حوریه جون میدونم اینکه مشکل رو نشه به جورایی بده اما نداشتن مشکلم خودش کم نیست و جای شکر داره..... عزیزم خوب سی دی ۵۶ مهمه اما خوب مثلا برا من تو اولین سری آزهای سی دی مارکرام فقط سی دی ۵۶م اون فقط یه واحد بالا برد یعنی کمتر از مال تو و دکترم گفته بود هم پردنیزولون دارم هم سرم..... با همون شرایط یعنی با سی دی ۵۶ با یه واحد بالا رفتم پیش ایمونولوژ گفت با یه مارکر نمیشه گفت مشکل داری و من فقط با همین یکی برات درمان تجویز نمیکنم..... مجدد خودش برام آز سی دی ها رو با دوتاییاشون نوشت و انجام دادم..... این دفعه هم مقدار ۵۶م خیلی بالاتر رفته بود هم ۱۶م که قبلا نرمال بود بالا رفته بود هم ۱۶+۵۶م که خودش برام نوشت بالا بود..... دیگه این دفعه گفت نه دیگه هم پرد داری هم سرم اونم تا ۶ ماه!!!! خلاصه به نظرم برو پیش ایمونولوژ و اگه گفت با یکی نمیشه گفت بهش بگو دوتاییارم برات بنویسه و به دور دیگه چک کنی!!!! اما در کل به نظر دکتر زنان من با همین ۵۶ت هم هم پرد داری هم سرم!!!!! مانترا جون عزیزم پس مشکل انعقادیت از مال من بیشتره..... چون میدونم هموسیستئین برا اقدام برا بارداری باید زیر ۱۲ باشه..... درسته رنج نرمالش تا ۱۵ هم هست اما برا بارداری ۱۲ بالاست..... عزیزم نگران نباش همه اینا قابل حلن..... احتمالا همون با دز بالای سلکسان یا هپارین نسبت به مال من مشکلت حل میشه..... عزیزم این دوستمون تا جایی که میدونم منفی بود اما +ی هم داشت که بتاش بالا نرفته و..... نگار جون عزیزم یه حس خوب پیدا کردم..... آخه همسرم منو هم زیاد قبل میکروی سوم ددر و سفر و گردش و.... برد و میگفت مامان بشی دیگه نمیتونی..... با همین انرژی برو جلو!!!!! عزیزم حسابی التماس دعا دارم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامی جون حتما انجام بده!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com