2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
بتام402هست..هنوز موعدم نرسیده..روز چهارهمم هستم به نظرتون امکان دو یا سه قلویی داره؟

وای اره من میگم‌دوقلو هستن 😍😍😍💃💃💃

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومی.اذیت نشدی؟آماده انتقال بودی؟منظورم اینه که خب برای انتقال قبلش باید یه سری داروهارو مصرف کنی ...

نه عزیزم مشکلی نداشتم

بله اماده اماده 

راستش دارو نداشتم

فقط چرک خشک کن روزی یدونه تا ۵ روز

دوفاستون و شیاف سیکلوژست همینا بود

راستش بعد پانکچر من ی شب خونه مامانم خوابیدم بعدش خوب بودم موردی نداشتم

فقط میگم از وقتی اومدم خونه روزی ۳-۴ تا سفیده اب پز میخوردم

همونروز هم داخل بیمارستان گفتن اماده ایی ۵روز بعد بیا 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
قربونت نه علائمی ندارم..فقط دوشب پیش یه درد پریودی شدیدی داشتم.دردش مثه روز اول دوم پریودی هست که خ ...

به سلامتی عزیزم،مبارکت باشه.شما چندم انتقال انجام دادی؟روز چندم دورت بود؟؟؟؟

من تازه پنج ماهه اقدام کردم نه میکرو نکردم دکترم رستمی بود شیراز....پیش کدوم دکتر میرید؟دکتر تهران ب ...

ما به خاطر اختلال شدیداسپرم از همون اول رفتیم رویان تهران .دکترهای دیگه تو مطب  به من گفتن اهدایی ولی هنوز رویان قطعی این حرف رونزده .اگه همسرتون اضافه وزن داره باید حتما به وزن نرمال برسه.سیگار قلیون مشروبات اگه اهلش هست بزاره کنار.تغذیه سالم هم باید داشته باشید.گوشت فقط گوسفندی .لبنیات فقط محلی حذف کنسرویجات فست فود غذاهای سرخ شده.مصرف مداوم میوه و سبزیجات و شستشوی مرتب ب ی ض ه

آره زینب جون ...پس فردا هم وقت انتقالمه ..

به سلامتی عزیزم،صبح قبل انتقالت حتما نوزده تا بسم الله الرحمن الرحیم بگو.یه حمد و هفت تا قل هوالله هم بخون.ان شاالله دو هفته دیگه ش میای خبر مامان شدنت رو بهمون میدی.

بار اوله انتقال میدی؟چند سالته؟

مونا جونی منم تا لحظه آخر حتی بعد از انتقال و تا مثبت شدن، حسابی کار کردم، حتی صبح و شب واسه پانکچر ...

ممنونم زینب جون ، چون کارم شیفتی بود و شب و روز نداشتم به خاطر تنظیم خوابم کمتر شیفت میرفتم عزیزم، والا راستش الان بعید میدونم دوباره مثبت بشم و مثبت بمونه ، بیشتر دلم میخواد علت سقط ها رو بدونم کلا روانم ریخته به هم

دوستان سلام

اگه ممكنه به سوالاتم جواب بديد

من هشت سال مشكلات  ناباروري دارم

براي فردا از  كلينيك ابن سينا وقت گرفتم

مشكل اولم ذخيره تخمدان پايين ، مشكل دوم ظاهرا اندومتريوز

از كينيك اندومتريوز وقت گرفتم( يعني مثل بقيه از اول نخواستم شروع كنم!)

براي شوهرمم جدا وقت گرفتم

بعد انتقال منفي اخرم، يكسال اخير ازمايش خاصي ندارم كه ببرم و نشون بد

ميشه بهم بگيد فردا برام چه كارهايي انجام ميدن؟

ايا بايد از اول ازمايش ايدز و هپاتيت بديم؟

براي من ، با اينكه كلينيك اندومتريوز وقت گرفتم، از اول ازمايش مينويسن؟!

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
دوستان سلام اگه ممكنه به سوالاتم جواب بديد من هشت سال مشكلات  ناباروري دارم براي فردا از &nb ...

سلام دوستم 

تمام‌ازمایشت سال گذشته ات ببر عزیزم 

هرکدوم که نیاز به تکرار داشته باشه مجدد واست مینویسن عزیزم 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
سلام دوستم  تمام‌ازمایشت سال گذشته ات ببر عزیزم  هرکدوم که نیاز به تکرار داشته باشه مجدد ...

مرسي كه جواب  دادي 

فقط يه سوال ديگه

خودشون واسه شوهرم ازمايشات تكميلي رو مينويسن؟

منظورم dfii ، اخه تا حالا شوهرم انجام نداده

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!