2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست
فدای تو عزیزم  علایم چیز خاصی دارید؟

قربونت

نه علائمی ندارم..فقط دوشب پیش یه درد پریودی شدیدی داشتم.دردش مثه روز اول دوم پریودی هست که خونریزی شدیده..ولی لکه بینی چیزی نداشتم..الانم این درده میاد میره ولی خیلی کم

چی میگی تو😤😤😤😤
زینب جون من زنگ زدم درمانگاه سجاد میگه استاد خیر اندیش نوبت  هاش پر شده در ضمن فقط بیماری های خ ...

آره گلم شاگرداش رو منظورم هست، خودش فقط کیس های خاص رو می بینه 

ما هم چند سال پیش، دکترمون خیر اندیش نبود زیر نظر شون بود و راضی بودیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفسم عشقم......باز تکرار دفعه قبل اینبار یک جنین تا 4 سلولی اومد و منم دست از پا درازتر فراموش کردم ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم چرا اینطوری میشه آخه  

یعنی چی باید طبیعی اقدام کنی؟؟؟

خدا جونم شکرت...
عزیزم مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃 💃  ان شاالله به سلامتی بغلش(ون) کنی 😍 😍 😍 😍

ممنونم عزیزمم..ان شالله تو هم نینی خوشگلت به سلامتی به دنیا بیاد و با دله خوش بزرگش کنین

ان شالله همه منتظرای نی نی

چی میگی تو😤😤😤😤
به به مباااارک باشه مامان شدنت😘😘😘 یادت نره برای منم دعا کنیااا، مچکرم❤❤❤

قربونت عزیزم..حتما حتما دعاتون میکنم

از روز انتقال چله زیارت عاشورا گرفتم..با صد لعن وصد سلام و دو رکعت نماز زیارت 

قربون امام حسین برم 

تو هم حتما امتحان کن گلم

البته من چله سری دومم بود..اگه جواب نگرفتی نا امید نشو ادامه بده

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام عزیزم..حتتتما دعاتون میکنم..چون میفهمم چقد انتظار سخته نه لک نداشتم تا الان

عزیزم علایم داشتی؟؟استراحتتون بعد از انتقال چقدر بود؟؟وتوالت فرنگی استفاده میکردی؟؟ببخش عزیزم سوالام زیاد شد

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم ممنونم آهو جون، جالبه بدونی شوهرم اصلا راضی نیست 🤣🤣🤣خیلی رو داره والا ، خودمم هنوز به محل ک ...

مونا جونی منم تا لحظه آخر حتی بعد از انتقال و تا مثبت شدن، حسابی کار کردم، حتی صبح و شب واسه پانکچر صبح زود میرفتم رویان گاهی دکترم اتاق عمل بود کلی منتظرش می‌نشستم تا بیاد بعد خسته و کوفته با کلی آمپول و یخ خشک میرفتم سر کار، یواشکی آمپول میزدم، دو روز بعد از پانکچر رفتم سر کار با اینکه خیلی خسته بودم 

حتی تصمیم داشتم تا ماه 6 برم که اصلا نشد 

اینا رو میگم یک ذره هم نگران نباشی، کار آدمو جوون میکنه، درسته شاید استرس داشته باشه ولی از فکر و خیال الکی میاره بیرون، دستت هم تو جیبت هست هر چیزی دلت خواست بدون حساب کتاب های وسواس گونه میخری واسه خودت

گلم استرادیول از روز دوم یا سوم پری داشتم تا هفته 9 پروژسترون از سه روز قبل انتقال چون جنین سه روزه ...

زینب جون به من اصلا استرادیول ندادنده چرا؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام، ان شاءالله که حالتون خوب باشه 🌸، دوره دوم پریودی بعد از پانچر دکتر رفتم برام قرص های استرادیو ...

سلام عزیزم خیلی خیلی بستگی داره

من روز 21 انتقال دادم تازه سیکلم لانگ بود قرار بود 45 روزه باشه ولی عملاحدود دو ماه شد