2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
من دوبار پانکچر شدم و سه بار انتقال منفی همه مثل هم نیستن که عزیزم، منم حتما یه مشکلی هست که منفی م ...

😔😔چقدر دردناک

من خیلی ناراحت شدم

امیدوارم زود جواب بگیری

دوتاتون رو نمیخواین عوض کنین؟

جنین رو معمولا سه روزه فریز میکنن موقع انتقال ذوب میکنن اگه ببینن قابلیت بلاست شدن داره دو روز تو مت ...

ممنون از توضیحاتت

من برای اولین باره این چیزا رو می شنوم و کلا بدون اطلاعاتی یهو رفتم برای آی وی اف.

دعا کن جواب بگیرم چون خیلی خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔چقدر دردناک من خیلی ناراحت شدم امیدوارم زود جواب بگیری دوتاتون رو نمیخواین عوض کنین؟

قربونت

دکترم رو؟ نه فعلا، آخه این دکتر اون دکتر کردن بدتره، خداروشکر 9تا جنین دیگه دارم ولی اول میخوام پیگیر بشم ببینم مشکل چیه که همش منفی میشم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونت دکترم رو؟ نه فعلا، آخه این دکتر اون دکتر کردن بدتره، خداروشکر 9تا جنین دیگه دارم ولی اول میخ ...

پس یه دکتر سنتی خوب برو شاید کمکت کنه

یه سوال دیگه

الان خوندم که فولیکول بزرگ ممکنه پوچ باشه یعنی چی؟؟؟

یعنی الان ۶ تا فولیکول دارم ممکنه تخمک نداشته باشه داخلشون؟

قربونت دکترم رو؟ نه فعلا، آخه این دکتر اون دکتر کردن بدتره، خداروشکر 9تا جنین دیگه دارم ولی اول میخ ...

خوش به حالت

چجوری این همه جنین داری

😭😭

من چجوری جنین دار بشم خدااااااا

ممنون از توضیحاتت من برای اولین باره این چیزا رو می شنوم و کلا بدون اطلاعاتی یهو رفتم برای آی وی اف ...

ان شاءالله عزیزم چشم اگه قابل باشم🌹🌹🌹

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
پس یه دکتر سنتی خوب برو شاید کمکت کنه یه سوال دیگه الان خوندم که فولیکول بزرگ ممکنه پوچ باشه یعنی ...

ببین هر فولیکولی ممکنه یه تخمک داخلش باشه ممکنم هست پوچ باشه حتی یه وقتایی امکانش هست که دوتا تخمک داخلش باشه

دلیلی نداره بخواد تخمکات پوچ باشه، تو این مدت مکمل برای تقویت تخمک خوردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوش به حالت چجوری این همه جنین داری 😭😭 من چجوری جنین دار بشم خدااااااا

عزیزم منم پانکچر اولم 5تا جنین داشتم ولی سریه دوم خداروشکر خوب بود

تعداد جنین مهم نیست مهم اینه که نتیجه بگیری، کاشکی منم دوتا جنین داشتم ولی میگرفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین هر فولیکولی ممکنه یه تخمک داخلش باشه ممکنم هست پوچ باشه حتی یه وقتایی امکانش هست که دوتا تخمک د ...

نه هیچی نخوردم

سر خود ،ویتامین دی خوردم بعضی اوقات ویتامین ای، یا مولتی میخوردم یه یک هفته هم اینوفولیک خوردم

بیخیال عزیزم خودمون از هرکسی و هرچیزی تو دنیا مهم تریم از منفی شدن زیاد ناراحت نیستم از معامله ای ...

قبلا  معتقد بودم خدا به مو میرسونه ولی نمیزاره پاره شه ولی درمورد خودم بارها پاره شده و خدا نظاره گر بوده.... پس کی نوبت ما میشه؟؟ اونهایی که دارن میگن عجله نکن خدا بوقتش بهت بچه میده ...پس کی وقت من میاد؟؟؟ ۲۱سالگی ازدواج کردم فقط به عشق اینکه روزی مادرشم الان ۳۲ سالمه دیگه شوق و ذوقش برام رفته ... سخت تر از هر دردی تو دنیا خواستن و نرسیدنه😔😔😔😔😔

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم منم پانکچر اولم 5تا جنین داشتم ولی سریه دوم خداروشکر خوب بود تعداد جنین مهم نیست مهم اینه که ...

پانکچر دوم رو کی انجام دادی؟ یعنی چند وقت بعد اولی؟چیا رو رعایت کردین که خوب شد؟

قبلا  معتقد بودم خدا به مو میرسونه ولی نمیزاره پاره شه ولی درمورد خودم بارها پاره شده و خدا نظا ...

خیلی سخته منم با عشق وعاشقی ۲۰سالگی ازدواج کردم به خیالم زود بچه دارمیشم ۵سال الکی جلوگیری داشتم دوسال مریض یه دکتر بی انصاف بودم بعدشم الانم بعد از۱۶ سال دیگه هیچ ،سخته خیلی 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام دوستای گلم،

حالم خیلی گرفته هست،گفتم با شما درد و دل کنم هر چند که میدونم جاش اینجا نیست!😔

همسر من نزدیک به دوساله که هفته ای یه شب میره خونه مامانش و پیشش میمونه و منم تو این دو سال چیزی نمیگفتم چون همیشه فکر می‌کنم شاید این هم گوشه ای از آزمایش الهی است الان باردارم حدودا ۶ هفته،امشب حرف شد بهش میگم تا وقتی حالم خوب بود مثلا ۳/۴ ماهگی‌برو پیش مامانت ولی بعدش دیگه من به وجودت در کنارم احتیاج دارم ،نمیدونید چه دعوایی راه انداخت که من تا آخر عمرم میرم خونه مامانم و کاری به تو بچه ندارم!!!یه چیز دیگه هم گفت خیلی ناراحت شدم ،گفت اگه الان میخواستم زن بگیرم هرگز این کارو نمیکردم!🙄😭خیلی بیشعوره،امیدوارم شر مادرش به خودش برگرده  و یه جوری شرش از زندگی ما کنده بشه،مادرش دو سال پیش افتاد و دستش شکست ولی الان خوبه خوبه،همه کاراشو خودش میکنه ولی هر شب بچه هاش اسیرن،همه دخترا و پسرانش ،شما بودید چیکار میکردید؟به نظرتون ناحق حرف میزنم ؟؟

قبلا  معتقد بودم خدا به مو میرسونه ولی نمیزاره پاره شه ولی درمورد خودم بارها پاره شده و خدا نظا ...

عشقم خدا به مو که می رسونه و پاره هم میکنه هیچ، (خودمو میگم نه کس دیگه رو) دهنمونم سرویس میکنه

اگه خدا به فکر من بود که به اینجا نمیرسیدم

مثل همسن و سالام الان یکی دستم بود و یکی تو بغلم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستای گلم، حالم خیلی گرفته هست،گفتم با شما درد و دل کنم هر چند که میدونم جاش اینجا نیست!😔 ه ...

عزیزم حرفت کاملا درسته

مخصوصا الان که بارداری!

باید بهش میگفتی تو که انقدر وابسته به مادرت هستی اصلفا نباید ازدواج میکردی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️