2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
خانوما چرا کسی منو راهنمایی نمیکنه😖😖😭😫 مراحل میکرو رو میشه بهم بگین  ترتیب سونو هاش از رو ...

عزیزم روز دوم پری که بری دارو میده و دوباره فکر کنم روز۱۰ من رفتم سونو کرد ضخامتم و دید بعد روز انتقال و گفت چندم بیا

برای من اینطوری بود عزیزم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم عزبزم ،خیلی ناراحت شدم 

سلام ارمغان جون

ممنونم ازت دوستم 

من خسته ام و واقعا نمیدونم از کجا باید شروع کنم؟ اصلا چطوری میشه که 6 ماه قبل مثبت شدم اینبار منفی؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم روز دوم پری که بری دارو میده و دوباره فکر کنم روز۱۰ من رفتم سونو کرد ضخامتم و دید بعد روز انتق ...

سلام عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟

شما آمپول زدی برای تشکیل ریه؟

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزم بله مناسفانه یک تصمیم اشتباه گرفتم و منتظر دکترم نموندم با تهرانی نژاد انتقال دادم و یک ...

ای خدا واقعا ناراحت شدم میدونم الان چ حالی داری چون تجربه شو دارم ..منم سری پیش تهرانی انتقال داد که منفی شد البته بگم به این چیزها نیست مهم خود خداست که جونمونو به سر میرسونه البته دوراز جون تو .... بخدا من به انتقال دوم فکر میکردم دلم هررری می ریزه... با تمام وجود درکت میکنم الان چ حالی داری اما چ باید کرد خواهر؟؟؟ زورمون با این زندگی نمیرسه     

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره هست روزایی که من میرفتم رویان یه خانومی اومده بود برا ذخیره  حالا نمیدونم تخمک تنها یا جن ...

بدون شوهر که جنین نمیشه خب حتما اومده بود واسه تخمک😬 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بدون شوهر که جنین نمیشه خب حتما اومده بود واسه تخمک😬 

عهههه

راس میگیااااا😁😁😁

دقت نکرده بودم🤣🤣🤣

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
مریم جون با بتای یک دهم هیچ امیدی نیست من از روز 9 انتقال مطمئن بودم که منفیم چون دفعه قبل از روز 9 ...

من انقدر گریه کردم کارم به بیمارستان کشید رفتم زیر و سرم و کلی آمپول زد بهم دکتر تازه برگشتم خونه کلی هم واسه تزریقات بیمارستان گریه کردم😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
من انقدر گریه کردم کارم به بیمارستان کشید رفتم زیر و سرم و کلی آمپول زد بهم دکتر تازه برگشتم خونه کل ...

الهی عزیزم

توروخدا به خودت روحیه بده

سخته حق داری

ولی مطمان باشه خیریتی بوده

ایشالله دفعه بعد

اینجوری بدتر حال خودتو خراب میکنی گلم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خانوما چرا کسی منو راهنمایی نمیکنه😖😖😭😫 مراحل میکرو رو میشه بهم بگین  ترتیب سونو هاش از رو ...

عزیزم من ماه قبل پریودی رفتم طبق مدارکم معاینه شدم

از‌ روز دوم اچ ام جی و گونال اف زدم روز دهم رفتم سونو گفت میتونیباز بیا روز ۱۳ رفتم روبار گفت خوب شده که برام تاریخ پانکچر داد

از روز پنجم امپول ستروتاید هم اضافه شد

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

سلام عزیزان خوبید

من آندومتربوزمو ۲۰ روزه عمل کردم که متاسفانه جفت لوله هامو از دست دادم و چسبندگی های شدید روده داشتم که خداروشکر الان خوبم

بعداز عمل آمپول زولادکس زدم که چند روز بعدش پریود شدم ولی با دکترم درمیون گذاشتم گفتن اشکالی نداره آیا زولادکس از پریودی جلوگیری میکنه یا قرص جلوگیری بخورم که پریود نشم دکترم گفتن ۳ ماه استراحت کنم بعد انتقال جنین بدم لطفا راهنمایی کنید تو این سه ماه چه کارهایی بکنم که واسه انتقال جواب بگیدم

عزیزم من ماه قبل پریودی رفتم طبق مدارکم معاینه شدم از‌ روز دوم اچ ام جی و گونال اف زدم روز دهم رفتم ...

اها مررسی عزیزم پس سه تا سونو هس پانکچر همون تخمک کشی؟؟فاصله تخمک کشی تا انتقال چقدره؟اسپرم رو کی میگیرین باید روزای قبلش تبدیل کنن😁ببخش نمیدونم چی باید میگفتم