2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست
عشق دختر عزیز چرا میشه اما دکترت رعایت شمارو کرده..... خدای نکرده اگه روز پانکچر اسپرم نبود چی؟ این همه دارو و تحریک تخمکگذاری و ..... هدر میره.... فریز که بکنن بعدا به درد میخوره..... درسته فرش باشه بهتره اما خوب به ریسکش نمیارزه..... مگه اینکه یه سری فریز کنین بعد روز پانکچر مجدد بیوپسی بشن و اگه بود از فرش استفاده کنن نه که از فریزا!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناگل عزیزم خسته نباشی واقعا عالیی عالی حوریه جان اگه وقت داری برو خیلی خوش اخلاقه من خیلی ازش آرامش میگیرم حتما راجب أزهای ایمنی انعقادی باهاش صحبت کن(ببخشید من یادم نیست چنتا انتقال داشتی) ان شاالله بهترین انتخاب و بهترین نتیجه رو داشته باشی نگارجان کجایی چیکار میکنی؟
پونه جان اشتباه منو نکن لطفا،توخونه باشو خودتو سرگرم کن ب ریسکش نمیارزه،منم از پله پایین میرفتموبالا میومدم،توخونه دلم میگرفت،امابعداز منفی شدن دلم خیلی بدتراز تو خونه موندن گرف،پس مراقب خودتو جوجوهات باش خونه بمونو کلی مراقب باش،ایشالا باخبرای خوش بیای
اون خانم هایی که میکرو منفی داشتین، میشه بهم بگید که بعد از قطع کردن داروها و اومدن پری، پریود سنگین داشتین یا معمولی بوده؟ و چقدر طول کشید تا پری بیاد؟ میتونم توی اون وضعیت مسافرت برم؟ میخام از این حال و هوا در بیام
هر چی آرزوی خوبه مال تو
آنا جونم ممنونم که با حوصله جواب میدی میشه به طور خلاصه روند درمانت رو در میکرو سومت بگی؟ من هم آندومتریوز گرید دو دارم که توی یه مقاله خارجی خوندم که روند این بیماری با دریافت آمپولهای هورمونی بیشتر میشه و فکر میکنم با توجه به اینکه دردهای لگن و شکمم بیشتر شده آندومتریوزم پیشرفت کرده، میخام بدونم با چه دکتری پیش رفتی و چه کارهایی کردی؟
هر چی آرزوی خوبه مال تو
پونه جون والا من که رعایت کردم..... خونه خودمو با فیلم و کتاب مشغول کردم..... اما بودن مامانایی که سر کارم رفتن و نتیجه هم + شد..... اما ترجیحا برا اینکه پشیمون نشی اگه میتونی رعایت کن.... فدات مهدیه و مهدیار عزیز..... جیلی جون هر نوعشو داشتیم..... هم حجم کم خونریزی هم زیاد خونریزی..... من خودم هر دفعه حجم خونریزیا کم بودن..... فکر کنم بستع به رفلکس بدن به داروها و ضخامت آندو کم و زیاده.... من خودم معمولا ۵ روز بعد قطع داروها پری میشدم..... رنجش بین ۳ الی ۷ روز نهایت ده روزه..... جیلی جونوچشم بذار یه توضیح کامل بنویسم چند تا از دوستانمونم ازم خواستن..... کامل کنم براتون همینجا میذارم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون اندو متریوزوم با عمل لاپرا مگه بر نمی دارن ؟؟من اسفند عمل لاپرا و هیسترو داشتم تو گزارشش دیدم اندومتریوز دو هم نوشته بود یعنی هنوز من این مشکلو دارم ؟؟؟مگه با عمل رفعش نمی کنن