2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام دوستان عزیز سلام آنا جون .عزیز یکی از دوستانم از من درخواست داشتن که از شما این سوال رو بپرسم .ایشون چند تا جنین فریز داشتن که بنا به دلایلی انتقال رو کنسل میکنن اما مرکز به آزمایشگاه جنین شناسی اطلاع نمیده و جنین ها رو از فریز در میارن و بعدا دوباره فریز میکنن.دوستم میخواد بدونه جنینی که دوبار فریز شده ارزش انتقال داره ؟
زیباترین آغاز را با تو تجربه کردم عشقم ، پس تا زیباترین پایان با تو می مانم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان یه مدت یه شوکی بهم وارد شد نیومدم تاپیک.هفته ۱۱ بارداریم توی سونو اول بعد میکرو دکترم گفت دو جنین داری و یه جنین کوچیکتره. بعد سونو اول یه سونو کردم که ببینم وضعیت جنینا چطوره.شهرستان بودم دکتر سونو گفت سه تا قلب میبینم و سه قلو داری.دو همسان و یه غیر همسان. اومدم شیراز سونو واژینال کردم و سه قلویی تایید شد. مطب هم گفتن ریسکه بخوای بیای تهران الانم شیرازم دنبال دکتر. برام دعاکنید همه جی خوب پیش بره .امیدوارم همه دوستان منتظر هم مثه من شوکه بشید و سورپرایز....
الهی و ربی من لی غیرک.
ستاره جان خوبی خیلی خوشحال شدم ان شاءالله قسمت همه این سورپرایزها باشه و همه چیییی ب خوبی و خوشی پیش بره ان شاءالله اللهم آمین ستاره جان میشه لطف کنی مشکلت رو بگی و کجا درمانت رو انجام دادی ممنون میشم 😘
سلام به همه دوستان ، ان شا الله که همه توی هر مرحله ای هستند کارهاشون خوب پیش بره و نتیجه خوبی بگیرن ، ستاره جون خیلی خوشحال شدم از اینکه ٣ قلو داری ، ان شا الله که تا آخر بارداری خوب باشه و به سلامتی بچه های گلت رو در آغوش بگیری .
ممنونم دوستان امیدوارم شما هم بزودی بیایین اینجا و خبرای خوب بدین. به من گفتن پریناتولوژیست برم متخصص طب مادر و جنن.۵ یا ۶ دکتر تو شیراز هست میخوام برم وفایی یا کسراییان
الهی و ربی من لی غیرک.