2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
عزیزم من هفته ده بارداری هستم و روزی ۳تا استرادیول میخورم.دکترم نیست که ازش بپرسم.میشه بگید شما از ا ...

سلام.

منم ۳ تا داشتم . کم کم کمش کردم.

فک کنم بچه ها میگن از هفته ۱۰، اما منم یک کم دیر تر شد.چون دیر رفتم دکتر.

فک کنم ۱۲ اینا بود.

یک هفته دوتا ، یک هفته یکی ، و در نهایت تمام‌.

ولی صبر کنین زینب جون بیان بگن ، ایشون دقیقشو میدونن.و اتفاقا ب ما هم یادآوری کرد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام من هم وارد سیکل میکرو شدم . دیروز اولین سونو رو رفتم و بهم آمپول گونال اف دادن. یکشنبه نوبت بعدیمه. میخوام ببینم کسایی که تجربه موفق داشتن چیکار کردن و چیا خوردن تو این دوران

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمهای گل من عضو خیلی قدیمی اینجا هستم مدتهاست نبودم . خواستم ببینم آنا جان کجاست خوبه ایشالا ...

سلام.

بله آناجان بعد از اینکه دخترش رو با میکرو باردار شد ، فکر کنم یک سال و خرده ای بود گل دخترش ، طبیعی پسرش رو باردار شد. الان هم همگی خوبن خدا رو شکر.

سلام من جواب آزمايش غربالگري رو گرفتم سندروم داون رو زده ١ به ٦١٠، بعد دكتر گفت چون دو قلو داري و س ...

عزیزم مال منم یکیش یک به ۸۰۰ بود فکر کنم.

زده بود ریسک متوسط.

سلفری دادم ، ریسک شد لو،

ولی زینب جون گفتن از همون اول ، آزمایشگاهی ک آز دادی ، دست بالا گرفته .

یعنی نباید یک به ۸۰۰ رو ریسک متوسط میزده ، پایینه. انگار ریسک یک به ۳۰۰ نهایت ۴۰۰ باید متوسط باشه مثلا.

ولی خوب ، من سلفری رو دادم تا خیالم راحت بشه.

بچه ها من کی برم ازمایش تا سی ام که خیلی مونده انگار موجودات ریزی اذیتم میکنن کرم دارم

🤣🤣🤣🤣عزیزم روز ۱۲ آزمایش بده

حالا یه بیبی چک دیگه هم فردا صبح بزار بیا به من بگو😁😁😁😁اعوذ بالله من شیطان رجیم😁😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام. بله آناجان بعد از اینکه دخترش رو با میکرو باردار شد ، فکر کنم یک سال و خرده ای بود گل دخترش ، ...

خیلی ممنونم دوست عزیز از پاسختون 🙏❤ وای الهی شکر خیلی خوشحالم براشون 🙏🌺

ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه🙏🙏🙏

خدایا شکرت 🙏🙏🙏🙏
واقعا ؟؟؟😔 من مورفو شوهرم ۲ بود ،طبیعی باردار شدم،نگران نی نیم هستم خیلی،دکترا هم تو دل آدمی خالی ...

نگران‌نباش. استرس رو از خودت دور کن .

منم با اوضاع داغون اسپرم ، طبیعی باردار شدم.

یک بارداری و زایمان عالی داشتم‌.

خدا برات خواسته عزیزم ، خوشحال باش.

و از بلرداریت لذت ببر.

سلام خانمهای گل من عضو خیلی قدیمی اینجا هستم مدتهاست نبودم . خواستم ببینم آنا جان کجاست خوبه ایشالا ...

سلام گلم، من تقریبا 3 ماهی میشه این تاپیک هستم، آنا جان واقعا خدا خیرش بده که همچین تاپیکی زده، بله بچه دوم را طبیعی باردار شده و به دنیا آورده، از وقتی من اومدم فقط یکی دو روز بودن و گفتن سرشون خیلی شلوغه و فرصت نمیکنن بیان گرچه دلشون میخواد کنار بچه ها باشن، یه مشکل کوچیک هم گویا واسشون پیش اومده بود که همه دعا میکردن به خیر بگذره

شما از خودت بگو گلم....

مامان شدی؟

سلام دوستان، بعد از انتقال منفی که روز ۱۱ انتقال پریود شدم، الان شش روزه مدام خونریزی دارم، کمر درد ...

دوستم شماهم اشتباه مناکردی.ان شالله دفعه دیگه.طبع سردوخوردن سردی هیچی فایده ای نداره.