2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
حتما پیش بند استفاده کن موقع ظرف شستن نذار یخ بشه اون ناحیه 

زینبی جون واقعا نرسی که انقدر با حوصله جواب همرو میدی بلاخره کار داری ولی برایرتک تکمون وقت میزاری ممنون بابت همه مهربونیات😚😚😚😚

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ جون یه شکمو دیگه  تا الان دلارام، هومت، خودم و چند نفر دیگه که الان یادم نیست شکمو هستیم🙈� ...

منم هستم عزیزم😂😂😂

مثلا میگم یه مدت فقط گرمی بخورم اما طاقتم نمیگیره بازم ماستو دوغو میخورم، پیتزا هم ماهی دو بار معمولا، پفک رو که بعداز انتقالمم نتونستم حذف کنم متاسفانه ولی خب در حد چهار پنج تا دونه میخوردم دیگه خیییلی جلوی خودمو میگرفتم😂😂😂

میدونی چیه اینهمه هستن طبیعی باردار میشن همه چی ام میخورن پس به خوردنو نخوردن نیست(اینجوری خودمو قانع میکنما😂) ولی خب واقعیته

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزيزم امروز پانكچر كردم تو ابن سينا انتقالم فرش هست ايشالله هفته اينده

عزیزم غذاهای مقوی بخور 

4 مغز در حد متعادل

نذار یبوست بگیری

فقط دمنوش زعفران و یک لیوان آب زرشک خوب نیست و جگر

بقیه موارد تغذیه عادی داشته باش گلم

زینبی جون واقعا نرسی که انقدر با حوصله جواب همرو میدی بلاخره کار داری ولی برایرتک تکمون وقت میزاری م ...

نرس چیه خانم دکتره فقط دوست نداره تخصص شو بگه ولی خدا خیرش بدهداز این دکتر باوجداناس هر چی میگه علمی علمی رد خور نداره

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

نرس چیه خانم دکتره فقط دوست نداره تخصص شو بگه ولی خدا خیرش بدهداز این دکتر باوجداناس هر چی میگه علمی ...

خخخ اشتباه تایپ شده منظورم مرسی بوده😂😂

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خخخ اشتباه تایپ شده منظورم مرسی بوده😂😂

من چه زود جوابتو دادم خخخخخ مامان ماهک واقعا دختر داری  

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

منم هستم عزیزم😂😂😂 مثلا میگم یه مدت فقط گرمی بخورم اما طاقتم نمیگیره بازم ماستو دوغو میخورم، پیتز ...

نه والا راست میگی

دلخوشی مهم تره

مثلا پیتزا میخوری کلی لذت میبری جوون هم میشی 🤣🤣🤣

ببین من تو اوج ویارم مامانم همبرگر درست می‌کرد چنان از خوردنش حالم خوب میشد، انگار این من نبودم که به زور غذا میخوردم🙈🙈🙈

نه والا راست میگی دلخوشی مهم تره مثلا پیتزا میخوری کلی لذت میبری جوون هم میشی 🤣🤣🤣 ببین من تو ا ...

آخی عزیزم😅 نمیدونم چرا همیشه چیزای مضر خوشمزه تره😀😀😀

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
گلم من حوالی صفحه 300 خوندم چیزی نبود فکر کنم جلوتر باشه چون هنوز گویا اونحاها مامان نشده، صفحه اش ن ...

عزیزم حوالی ص 500 مامان شده بود، اگر صفحات بهم ریخته نشده باشه 

فقط اینو بگم آنا جون تاکید داشت تغذیه تقلیدی خوب نيست، اونم دفعه اول و دوم میکرو کلی دوغ خورده بعد از پانکچر، کلی نشاسته... در صورتی اصلا مناسب نبوده

حالا یه نفر طبعش خیلی گرمه، فکر کن بیاد گرمی زیاد بخوره، خوب معلومه نتیجه دلخواه نمیگیره

واسه همین هم خیلی تاکید می‌کنم برای شناخت طبع طب سنتی برن دوستان

خودم تا قبل از ویزیت طب سنتی فکر میکردم طبعم گرمه ولی نیم ساعت ویزیت و سوال جواب شدم تا طبعم رو فهمیدم و بر طبق اون برنامه ریزی کردم و سبک زندگیم رو یواش یواش عوض کردم، و رسما موقع پانکچر و انتقال تغییری نداشتم

عزیزم اتفاقا همین محقیق آمریکا و دکترهای اونجا و مقالات تایید شده امریکایی میگن با بلاست کردن شانس ج ...

هم خودم هم چند تا از دوستهام که تو امریکا هستند، برای همشون pgd انجام دادن

جز پروسه کاریشون هست 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم اتفاقا همین محقیق آمریکا و دکترهای اونجا و مقالات تایید شده امریکایی میگن با بلاست کردن شانس ج ...

اتفاقا پرسیدم ازشون

میگن به همین دلیله که درصد live birth (تولد نوزاد زنده) توی کلینیکهای ما خیلی بالاست. چون خیلی از جنینها بخاطر مشکل ژنتیکی لانه گزینی نمی کنند و شما هیچوقت نمی فهمید که نگرفت و یا سقط میشن

میگن باردار شدن برای ما مهم نیست. Live birth  برامون مهمه.

دیگه روالشونه کاری نمی تونم بکنم. میتونم با اصرار بگم نه برای من نکنید اونوقت هرچی بشه میگن خودت کردی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

زینب جان تازه من یه برنامه می دیدم که می گفت وقتی pgd یا pgs انجام می شه برای تعیین سلامت جنین یک یا دو سلول از جنین بر می دارند و بررسی می کنند که ممکنه فقط همون یک یا دو سلول مشکل داشته باشه ولی کل ساختار جنین سالم باشه و مشکلی نداشته باشه در نتیجه با اینکار یه تعدادی از جنین های سالم از رده خارج می شند