2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
با بتا 3.5 داروهاتو قطع کردی؟؟؟!!! چرا آخه؟؟ 

3 بودها نه 300، خب زیر ده منفیه

دیروزم پریود شدم عزیزم، جوجه نداشتم دیگه😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اخه روز سیزده لانه گزینی نمیشه ک.من دهم انتقال دادم امروز ۲۲ دیگه از لانه گزینی رد شده

چی بگم خدا هیچکسو ناامید نکنه😔😔

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمهای عزیز .هایپر شدم انتقال جنیینم افتاد دوماه دیگه حالا دوتا سوال دارم اول اینکه خراش رحم دادم تا دوسه ماه دیگه ک انتقال جنین دارم اثر خراش نمیره ؟؟؟؟بعد میخوام تو این فاصله برم ساکشن غبغب به نظرتون تاثیر منفی در انتقال جنین نداره؟

عزیزم به نظرم همون نصر خوبه و بی ربط نگفته فقط آزها رو ننوشته برات منم دکترم گفت چون آندومتریوز به ...

عزيزم درخاست دوستي دادم قبول کن ممنون

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
کدوم متخصص خون برم؟ مال همون رویان برم خوبه؟ طب سنتی هم دیروز باید میرفتم یادم رفت، هفته دیگه میرم

گلم فکر کنم همون خوبه حالا یا خون یا ایمونولوژیست 

خوبی‌ اینه اگر اونجا متخصص خودشون دستوری بنویسه دیگه نه نمیگن

3 بودها نه 300، خب زیر ده منفیه دیروزم پریود شدم عزیزم، جوجه نداشتم دیگه😔

درسته ولی حداقل اگر ادامه میدادی متوجه میشدی بارداری شیمیایی بوده یا نه... 

آخه منم قبل از این دفعه بتا بالای 1.8 ندیده بودم تو آز ولی 3.5 انگار یه اتفاقاتی داشته میفتاده نمیدونم والا... 

سلام عزیزم حتما اول آزمایش azf رو انجام بدین و بعد از جواب میشه تصمیم گرفت اهدایی یا خیر الان اصلا ...

عزیزم آزمایش کاریوتایپ برای خودمو همسرم آزمایش ایمنی انعقادی رو دادم مشکلی نداشتیم

درسته ولی حداقل اگر ادامه میدادی متوجه میشدی بارداری شیمیایی بوده یا نه...  آخه منم قبل از این ...

نه من قبلنم 3 داشتم یه بار که عقب انداخته بودم آز دادم 3 بود بدنم خودش یه ذره هورمونشو داره انگار

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اخه ی بار پارسال انتقال دادم از روز ۹ مثبت بی بی چک البته آخرم قلبش تشکیل نشد

عزیزم روز 9 واسه مثبت شدن بی بی چک خیلی زوده

داروهاتو ادامه بده توکلت بحدا باشه

هیچی بدتر از مثبت شدن و بعدش تشکیل نشدن قلب یا سقط نیست تجربه خیلی بدیه درکت میکنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
۹تا جنین هم دارم...ولی خسته شدم از بس منفی بود....

سلام عزیزم اگر 9 تا جنین خوب داری، نهایت بیا تهران آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام بده شاید مشکلی باشه

بله من رویان ivf کردم و چند تا از دوستان، 

از لحاظ امکانات تهران تقریبا همه مراکز خوبه، فقط خودت باید بیایی ببینی خوشت میاد یا نه 

چون من راضی بودم ولی شاید شما خوشت نیاد 

بعضی دوستان هم خوششون نیومده از رویان