2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
لیست آزمایش های تومور مارکر برای بیماران آندومتریوز  CEA CA 19_9 CA 125 Humanepididymal pro ...

مرسی که لیست رو گذاشتی .خدا خیرت بده جوابمون رو میدی.

یه سوال این آزمایشها باید ناشتا باشی؟

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم، میگم من دو هفته پیش رفتم دکتر و سونو اینا شدم تا اگر خدا بخواد بهمن انتقال بدم و دلیل اینک ...

سلام عزیزم 

میدونی چرا یادت میره چون یادداشت نمی کنی

حتی اگر نگرانی سر خود برو پیش متخصص خون یا ایمونولوژیست 

در مورد prp هم حتما از خود دکترت بپرس

من سیکل نچرال خیلی دوست دارم، خصوصا اگر واقعا نچرال باشه و دارو ندن، البته آسپرين منظورم نیستا

عزیزم قلم چربی بالایی داره فقط زیاده روی نکن همین

طبعت رو میدونی؟ اگر نه یه طب سنتی برو و فقط نکات تغذیه رو رعایت کن نه دارویی، قطعا رحم رو آماده میکنه برای انتقال 

دخترا امروز بی بی چک زدم منفی بود حالم خیلی بده همین دوتا جنین رو داشتم.

منم سه تا جنین داستم فقط گذاشتم منفی شد همش دارم میگم کاش حداقل یدونه فریز داشتم یکم دلم خوش بود خیلی سخته😭😭

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام من روز ۹ انتقال بی بی چکم منفی خیلی داغونم میخوام امپولامو قطع کنم مطمئنم منفیه اینبارم

عزیزم سلام

خیلی خیلی کار بدی کردی از الان بی بی زدی 

کلی هم استرس به کنجدت دادی... 

صبر کن تا روز آزمایش 

بچه های مامان صبور میخوان ها...

منم سه تا جنین داستم فقط گذاشتم منفی شد همش دارم میگم کاش حداقل یدونه فریز داشتم یکم دلم خوش بود خیل ...

الان یکم ترشحم قهوه ای بود نمیدونم چیکار کنم.دو روز دیگه موعد پریودمه و فردا موعد ازمایشم

با کریمان کارها دشوار نیست  
سلام عزیزم  میدونی چرا یادت میره چون یادداشت نمی کنی حتی اگر نگرانی سر خود برو پیش متخصص خون ...

اره به نظرم برم متخصص خون تو رویان بگم قضیه امو چون فقط یه بسته دیگه دارم! بعد این آزمایش ها تا کی معتبر هست؟ مثلا میگن عکس رنگی تا 4 سال معتبره! اینا تا کی معتبر هستن؟ 

اب قلم میزارم اول یخچال چربی که میاد بالا میبنده با قاشق جمع میکنم و فقط ژلاتینش استفاده میکنم، نمیدونم مامانم میگه این چیزهای چسبونکی مثل مثلا قلم و سیرابی واسه چسبیدن جنین به رحم میتونن مفید باشن!!!

الان یکم ترشحم قهوه ای بود نمیدونم چیکار کنم.دو روز دیگه موعد پریودمه و فردا موعد ازمایشم

نه من اصلا ترسح وخونریزی نداستم یکم درد پریود داشتم تو بعضی روزا که دیگه منفی شدم کلا علائمی ندارم الان منتظرم پریود بشم انشالله شما واسه لانه گزینی ترشحتون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اره به نظرم برم متخصص خون تو رویان بگم قضیه امو چون فقط یه بسته دیگه دارم! بعد این آزمایش ها تا کی م ...

گلم منم خیلی اطلاعات این جوری ندارم

آخه میگم تو معده همه چی تجزیه میشه، دیگه حالت چسبندگی هم از بین میره

آره حتما برو متخصص خون، آز انعقادی اثرش مادام العمر درسته، آز ایمنی هر 6 ماه تغییر میکنه

کلا خودش با توجه به شرایطت راهنماییت میکنه حتی ممکنه یه سری چیزا رو ننویسه یا بیشتر بنویسه

فقط من میگم حالا که این امکانات هست ما خوب استفاده کنیم و نتیجه هم توکل به خدا

عزیزم واسه تغذیه هم هر روز تمام گروهای غذایی رو به بدنت برسون، اون هرم تغذیه هست، بر طبق اون

واقعا واقعا کارعجیب و غریب لازم نیست

منم طبق طبعم میرفتم جلو ولی سعی می‌کردم همه چی بخورم از سردی و گرمی فقط مراقب تعادلش بودم

نه من اصلا ترسح وخونریزی نداستم یکم درد پریود داشتم تو بعضی روزا که دیگه منفی شدم کلا علائمی ندارم ا ...

اخه روز سیزده لانه گزینی نمیشه ک.من دهم انتقال دادم امروز ۲۲ دیگه از لانه گزینی رد شده

با کریمان کارها دشوار نیست  
گلم منم خیلی اطلاعات این جوری ندارم آخه میگم تو معده همه چی تجزیه میشه، دیگه حالت چسبندگی هم از بین ...

کدوم متخصص خون برم؟ مال همون رویان برم خوبه؟ طب سنتی هم دیروز باید میرفتم یادم رفت، هفته دیگه میرم

سلام خانوما ببخشید شماها ک ای وی اف کردین یا تو سیکلش هستین اطلاع دارین عفونت نداشتین ؟؟چطور درمان ش ...

سلام عزیزم چه جور عفونتی رو منظورتون هست؟ همون عفونت های قارچی معمول یا اونها که نیاز به فریز دهانه رحم هست؟