2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
واییییی سیمایی مبارک عزیزم خداروشکر ‌..دیدی گفتم انشاءالله نفر بعدی تو باشی بیای خوش خبر باشی خ ...

عزیزدلم ممنونم ازت خیلی گلی انشالله مامان شدنت

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیز دلممم🥰😍😍 قربونت برم شادن جون،ایشاله به حق فاطمه زهرا دامنت به زودی زود سبز میشه گلم🥰🥰🥰 ...

زنده باشی دوست گلم😘😘😘 انشاالله همه ی منتظرا مامان بشن منم یکی از اونا❤

دقیقا همینه عزیزم، خدا خودش حفظش کنه برات😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من روز ۹ انتقال بی بی چکم منفی خیلی داغونم میخوام امپولامو قطع کنم مطمئنم منفیه اینبارم

سلام اگه قرار بود روز ۹ مثبت باشه چرا گفتن روز ۱۶ انتقال بری؟ توروخدا اینکارارو نکنین شاید لقاحت دیر بوده اه 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
این بار سوم انتقال بود قبلا ای یو ای کردم چندبار خیلی داغونم ایندفعه حس مرگ دارم کل امروز خواب بودم ...

عزیزم خواهشا نکن سر خود کاری نکن پشیمون بشی ادامه بده روز ۹ خیلی زوده اصلاااا اینکار و نکن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام من روز ۹ انتقال بی بی چکم منفی خیلی داغونم میخوام امپولامو قطع کنم مطمئنم منفیه اینبارم

می دونم چه حال بدیه ولی بدون اجازه دکترت قطع نکن من حتی آزمایشمم روز 12 منفی بود ولی دکتر اجازه نداد قطع کنم خیلی سخته بدون امید داروهاتو آمپولاتو ادامه بدی ولی خب کاری نکن خدای نکرده پشیمون بشی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام اگه قرار بود روز ۹ مثبت باشه چرا گفتن روز ۱۶ انتقال بری؟ توروخدا اینکارارو نکنین شاید لقاحت دیر ...

اخه ی بار پارسال انتقال دادم از روز ۹ مثبت بی بی چک البته آخرم قلبش تشکیل نشد

بهترین کار اینه ک حتما تحت نظر یک متخصص تغذیه باشید شاید لازم باشه دارو بهتون بدن  منم دیابت ب ...

وای من همش درطول روز گرسنم میشه راستش من برنج رو همیشه بهش وابسته بودم طوری ک اگر یک روز یک وعدم برنج نباشه انگار اصلا غذا نخوردم و یادم نمیاد چی خوردم

الان امروزنهار سوپ خوردم بعد شامم نونی بود بازم گرسنم شد رفتم یکم سوپ داغ کردم خوردم

مثلا برنجمو خیلی کم کنم بجاش چی بخورم؟ینی گوشت و مرغ کبابی و آبپز بخورم

حالا برم دکتر ببینم چی میگه اصلا حوصله ندارم بگه برو تحت نظر دکتر تغذیه باش😩 این دکترا آدمو گیرمیارن فقط هی باید بری پیششون

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
منم همینطور،اذیتم شما از اول که متوجه بارداریت شدی این حالت رو داشتی یا به تازگی اینطور شدی؟

چند روزه اینجوریم، شما چطور؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

سلام عزیزم، دیگه خداییش روز 9 نباید داروهاتو قطع کنی

من روز 9 بی بی چک زدم درسته منفی بودم اما بازم تا روز 13 داروهامو مصرف کردم، حالا شما یه درصدم احتمال بده جنینت گرفته باشه بعدا پشیمون میشی چرا داروهاتو قطع کردی، صبر کن به وقتش آزمایش بده مثبت بودی خداروشکر خدایی نکرده نبودی اونموقع مصرف نکن، 9 روز صبر کردی این سه چهار روزم روش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...