2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه ها مامان کلا بدون علایم داشتیم تا حالا؟ نه حس پریودی داشته باشه نه سینه ها تیر بکشه؟ فقط گاهی سردی پاها و یبارم لرز روز نه اننقال؟

عصر یک خبر خوب شنیدم خیلی خوشحالم رو ابرام گفتم بگم تاپیک جوش مثبت بشه

یکی از دوستان فقط با یک جنین 4 روزه با بتای 500 امروز مثبت شد اخرین جنینش بود خدایا هزاران بار شکرت

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آره دوستم زود گذشت ولی سخت و استرس زا...

اره واقعا منم سختی زیاد کشیدم اما زیاد نگفتم که بچه ها استرس نگیرن☺انشاللله برای همه تو هر مرحله ای شادی و سلامتی باشه🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی گلم چون آز اسپرم باید دقیق باشه و گرنه الکی کلی کلومیفن و... میگیری آخرش هم هیچی

آره میدونم.متاسفانه به یه مرکز خوب دسترسی ندارم 

شهرستانم اینجا هم که هیچی .فقط با همین کلومفین عین دیوونه ها میشم.میخورم نه خواب دارم نه میتونم غذا بخورم.الانم نشستم زار میزنم بی دلیل 

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام خانوما من دیشبم این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد  کسی میدونه با وجود عفونت میشه سیکل ای وی ...

عزیزم کلا عفونت خوب نیست همین الان برو دارو بگیر واژینال و چرک خشک کن میدن ۱هفته ای خوب میشه🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
رو‌ برگه نوشته ۳ تا ۴ روز حمو نرید بعدش میرید کوتاه باشه اب داغم نزنید

سمانه جان شما کدوم مرکز انتقال انجام دادید؟ چرا رویان هیچ برگه ای نمیدن؟🤔

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سمانه جان شما کدوم مرکز انتقال انجام دادید؟ چرا رویان هیچ برگه ای نمیدن؟🤔

بیمارستان بهمن ،فکر کنم میده بچه ها گفته بودن صفحات قبل ،انگار هر یه دکتری ام توصیه های خاص خودشو داره تایپ شده اماده دارن زیرشم اسم دکتر تایپ شده

بیمارستان بهمن ،فکر کنم میده بچه ها گفته بودن صفحات قبل ،انگار هر یه دکتری ام توصیه های خاص خودشو دا ...

چه جالب ،نه من دوبار رویان انتقال دادم تا حالا چنین چیزی ندیدم ،توصیه هاشون چیه عموما؟

چه جالب ،نه من دوبار رویان انتقال دادم تا حالا چنین چیزی ندیدم ،توصیه هاشون چیه عموما؟

اصلا چیز خاستی نیست همون حموم نوشته ،نوشته دو روز استراحت کنید ،الو و روغن زیتون تو غذا استفاده کنید زندگی عادی داشته باشید پله رو اهسته برید حرکات ناگهانی مثل خنده قهقه ای یا حرکات چرخشی یهو نداشته باشید پایینشم دارو هارو نوشته 

اصلا چیز خاستی نیست همون حموم نوشته ،نوشته دو روز استراحت کنید ،الو و روغن زیتون تو غذا استفاده کنید ...

ممنون گلم خیلی لطف کردی ببخشید وقتتو گرفتم