2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم 28 خب درسته لب مرزی هست ولی هفته 15 یا 16 هم باید مجدد چک بشه احتمال زیاد  اگر کم ش ...

میگم ممکنه برا من اشتباه کرده باشه چون میگن برا طول سرویکس واژینال دقیق تر هس چون من از اول لک بینی نداشتم فقط هرزگاهی حس درد خفیف تو رحمم دارم میگم حموم رفتن هر سه چهار روز یه بار هم مضر هس تو این شرایط؟ هر کی رو میبینم هیچکس تو هفته من اینقدر پایین نبود عددش

😞😞

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
میگم ممکنه برا من اشتباه کرده باشه چون من از اول لک بینی نداشتم فقط هرزگاهی حس درد خفیف تو رحمم دارم ...

عزیزم به علائم ربطی نداره اصلا، منم مثل شما بودم دقیقا ولی دیرتر به عدد 28 رسید

اما دوستم تو همین هفته شما طول سرویکس 28 بود، هفته 15 شده بود 20،اونم سرکلاژ کرد و الان چند هفته بیشتر تا زایمان نمونده

احیانا ریز جثه نیستی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من دیشبم این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد  کسی میدونه با وجود عفونت میشه سیکل ای وی ...

عزیزم معمولا یک دوره عفونت رو درمان می کنند بعد سیکل ای وی افو شروع می کنند

منم پارسال شهریور عکس رنگی گرفتم لوله سمت چپم کامل بسته بود.۳بار دارو رو تزریق کردن دیگه خدامیدونه چ ...

عزیزم همسرتون چی؟ تو مرکز ناباروری آز اسپرم داده؟ 

آزمایشگاه معتبر نه ها، فقط مرکز ناباروری ملاک هست

عزیزم همسرتون چی؟ تو مرکز ناباروری آز اسپرم داده؟  آزمایشگاه معتبر نه ها، فقط مرکز ناباروری مل ...

والا تو مرکز ناباروری بیمارستان الزهرا تبریز آز داد گفتن خوبه.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
زینب جون یعنی ایتالیا خوب نیست.....مارک کره ای هم داره کدومش بهتره.؟

عزیزم ایتالیایی هم عالیه، راستش الان شک کردم مال خودم آلمانی بود یا ایتالیایی

در مورد کره ایی هیچی نمیدونم عزیزم از دکترت بپرس

عزیزم همسرتون چی؟ تو مرکز ناباروری آز اسپرم داده؟  آزمایشگاه معتبر نه ها، فقط مرکز ناباروری مل ...

ولی خودم قبولش ندارم   یه جوری بود محیط اون مرکز نتونستم ادامه بدم درمانمو.تابعد عید باردارنشدم میرم تهران جدی پیگیر میشم

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام بچه ها من صبح پانکچر داشتم خونریزی خفیف دارم در حدی که با دستمال پاک میکنم معلومه طبیعیه به نظر ...

منم روز پانکچر همونجا تو بیمارستان خونریزی خفیف کردم 🥺

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏