2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
بچه ها چند روزه یکم جای پروژرسترونا میخاره طبیعیه؟هم اون هم حس میکنم بدنم کلا میخاره البته اونو فکر ...

😂😂

سلام کپک زده من هر وقت انتقال بدم شاید بتونم تا ۴ روز نرم حموم اونم شاید خیلی بده سخته 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از همه نکات فقط حمومو نرفتم😂😂اونم نوشته سه روز 😐ایشالا صب میرم گل میشم😂😂😂

قبلش بگو گاوی بکشیم😂😂

ااا پس میگن تا سه روز نری حموم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام خانوما من دیشبم این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد 

کسی میدونه با وجود عفونت میشه سیکل ای وی اف رو شروع کرد؟؟مثلا تخمک کشی اینارو انجام بدن در حینش درمان هم کنن عفونت رو؟؟

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
عزیزم شما به سلامتی غربال اول رفتین طول سرویکس تون چند بود؟ الان هفته ی چند هستین اخه انتقال شما با ...

طول سرویکس ۳۹.۳ نوشته.

هفته رو هم با حساب خودم و دکترم شنبه که رفتم غربالگری باید ۱۱ هفته و ۲ روز میبودم ولی توی گزارش غربالگری نوشته ۱۱ هفته و ۵ روز. شما رفتین غربالگری؟ من جواب آزمایش رو نگرفتم هنوز، نگرانم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام خانوما من دیشبم این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد  کسی میدونه با وجود عفونت میشه سیکل ای وی ...

به نظرم درمان کنی بهتره چون خود این کارا ممکنه عفونت بیاره همین پانکچر از قبلم عفونت باشه دیگه هیچی

به نظرم درمان کنی بهتره چون خود این کارا ممکنه عفونت بیاره همین پانکچر از قبلم عفونت باشه دیگه هیچی

اخه درمان نمیشه😖چهارسال ک درگیرشم تازه کلوپسکوپی دادم همیشه عفونت هس😭

واسم میکرو رو نوشته حالا نمیدونم تکلیفم چیه 

قرص و پمادی نمونده ک استفاده نکردم اصلا علت نازایی همینه الان من چی میشم؟؟😖😖😖

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
من فکر می‌کردم دوز فولیک اسید رو داروخانه زیاد داده ،پس درست داده؟و اینکه باید اسید فولیک رو شبی‌یه ...

نه زیاد نیست کمتر هم هست ولی برای بارداری 400 میکروگرم کافیه که این 600 هست تازه. بله روزی یا شبی یک عدد

طول سرویکس ۳۹.۳ نوشته. هفته رو هم با حساب خودم و دکترم شنبه که رفتم غربالگری باید ۱۱ هفته و ۲ روز م ...

منم طبق محاسبه دکتر 11هفته و 6 روز بودم دیروز که سونو گفت 12 هفته و یک روز در حالیکه طبق سونوی قلب دکتر هم 11هفته و چهار روز بودم 😐😐من آزمایشم رو دیشب دادم امروز عصر جواب شو دادن که البته نبردم دکتر هنوز من خیلی نگران طول سرویکس هستم اخه زده 28بعد نوشته در حد طبیعی هس و جلوش داخل پرانتز نوشته حداقل نرمال 25هس طول سرویکس م خیلی کمه نگرانم 😢😢راستی با مثانه خالی سونو شدی یا پر؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........