2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
نه زیاد نیست کمتر هم هست ولی برای بارداری 400 میکروگرم کافیه که این 600 هست تازه. بله روزی یا شبی یک ...

سلااااااااام عزیزم من دیروز سونو شدم 12 هفته بودم طول سرویکس رو زده 28و نوشته در حد طبیعی و جلوش نوشته حداقل نرمال 25هس من خیلی نگرانم چرا اینقدر کمه مال شما چقدر بود سرکلاژ شدی؟ هفته چند عمل شدی؟ استراحتت در چه حد بود؟ من حدودا دو هفته دیگه میرم پیش دکتر واقعا گیج شدم ببخشید خیلی سوال کردم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
خوب ميشه بزاري عزيزم دستت درد نکنه شما لوله هاتو بستي ؟ هيسترو و لاپارا رو با هم انجام دادي ؟ ليست ا ...

نه گلم تا مرز لاپاراسکوپی و قطع هر دو لوله رفتم ولی به دکتر قدیمی خودم مراجعه کردم و تشخیص داد فعلا لازم نیست و دیگه عمل نکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم طبق محاسبه دکتر 11هفته و 6 روز بودم دیروز که سونو گفت 12 هفته و یک روز در حالیکه طبق سونوی قلب د ...

سونو غربال مثانه‌ام یکم پر بود، برای طول سرویکس هم که واژینال بود مثانه خالی...

منم تاریخها رو قاطی کردم، نمیدونم بالاخره کدومش درسته!

انشاالله که طول سرویکس برات مشکل ساز نمیشه، نگران نباش... 💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
زینبی جون من می خوام رحمم و گرم کنم البته نمی دونم اصلا سرد یعنی چجوری باید باشه ولی فک نکنم سرد باش ...

گلم حتما برو طب سنتی و بذار اون بهت بگه چه جوری

فقط تاکید دارم چون الان داروهاتو شروع کردی، دارو گیاهی نگیر فقط با تغذیه خودت رو جلو ببر 

اگر طبعت سرد بود مراعات های تغذیه ایی که خودم انجام داده بودم رو میفرستم

عزیزم تو ماهی ...انشاءالله یا طبیعی باردار میشی یا دفعه بعد دوقلو برات میگیره با یه تیر دونشون میزنی ...

قربونت برم😙😙😙خدا از دهنت بشنوه الهام جون، آرزومه خدا بهم یه دوقلوی سالم بده😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اوکی عزیزم رفتی زیارت منو فراموش نکنیاااا، مچکرم😙😙😙

چشم عزیزم حتما همتون رو دعا میکنم عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چشم عزیزم حتما همتون رو دعا میکنم عزیزم

چشمات بی بلا دختر خوب😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلااااااااام عزیزم من دیروز سونو شدم 12 هفته بودم طول سرویکس رو زده 28و نوشته در حد طبیعی و جلوش نوش ...

سلام عزیزم 28 خب درسته لب مرزی هست ولی هفته 15 یا 16 هم باید مجدد چک بشه احتمال زیاد 

اگر کم شده بود خیلی سرکلاژ می کنن

گلم من هفته 12 عددش  33.5 بود که هفته 15 شده بود 28

یهو 5 میلی متر کم شده بود که ریسک داشت و سرکلاژ شدم، حتی دکترم میگفت اگر کمتر بشه عددش عمل سخت تر میشه و ریسک بالاتر میره

اینا رو نمیگم بترسی، چون واقعا عملش راحت هست و ارزش داره، منم خیلی ترسیده بودم ولی اصلا ذره ایی درد نداشتم بعدش و مسکن هم شب فقط گذاشتم به خاطر اثر ضد التهابش

عزیزم من به خاطر ویار شدید و مدت زمان طولانی که هر روز زیر سرم بودم رسما همش تو تخت ول بودم، فعالیتی نداشتم، 

الان خیلی فعالم ولی خوب بیرون واسه خرید و اینا نمیرم، تو خونه راحت میتونم تقریبا به جز جارو کردن همه کار بکنم بدون استرس، البته خانواده دستشون درد نکنه خیلی کمک می کنن ولی بوده روزهایی که تنها بودم و از پس کارهام برآمدم، پس برای شما هم اگر لازم شد با خاطر جمع قبول کن

چشم گلم فردا صبح کاملش رو میذارم الان دسترسی ندارم یا وقت هم یادم رفت و نذاشتم حتما حتما بهم یاد آو ...

چشمت بی بلا.مرسی عزیزم.خدا دردونت روحفظ کنه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .