2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
البته اینکه گفتم تهران بهتره یااصفهان خب بنظر میرسه ک تهران بهتره ولی منظورمن این بود ک آیا برابری میکنه باهم یانه مثلا تهران پیشرفته تره. اینم بگم ک توی همین اهوازم مراکز ناباروری هست ودوستان زیادی هستن ک جواب گرفتن.امامن بخاطر مشکل همسرم اصفهانو ترجیح میدم.
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
زکریا جون قربونت عزیزم.....
خانومی سرم آی وی آی جی برا نقص ایمنی تجویز میشه.....
مثلا من سه تا از سی دی مارکرام بالا بودن برا همین یه سری دو روز قبل انتقال و بعدشم هر ۴ هفته تا ۶ ماهگی بارداری داشتم.....
کلا ۷ بار سرم زدم.....
عزیزم این سرم شامل تایید بیمه میشه و قبلا یک دهم هزینه سرم رو ما میدادیم اما الان یه اختلاف قیمت حدودا ۱۵۰هزار تومنی سر هر سرم باید بیشتر بدیم چون سرم گرونتر شده اما قیمت پایه بیمه هنوز آپدیت نشده!!!!
مثلا من سرمای اولو که میگرفتم ۴ تاش میشد ۲ میلیون و۳۰۰ که من ۲۳۰ میدادم اما دو سری آخر به جای ۲۳۰ هزار ۶۰۰ هزار اضافه تر دادم و شد ۸۳۰ هزار تومن!!!!
البته ۸۳۰ هزار با تایید بود آزادش ۲ میلیون و ۹۰۰ میشد!!!!

عزیزم قبلا سری اول یعنی قبل انتقالم راحت تایید میکردن اما الان سری اول رو به سختی تایید میکنن و تقریبا اکثر دوستان اخیرا نتونستن تایید بگیرن.....
البته اگه بیمه تکمیلی داری احتمالا واست تایید کنن....
اما دفعات بعد تاییدش راحته کافیه بتای + رو ببری و راحت تایید میکنن و برات پرونده تشکیل میدن!!!!!

و اما در مورد تعداد جنین.....
عزیزم ربطی به آزو اسپرم بودن نداره....
مگه ماها آزو نبودیم تعداد جنینامون زیاد بود؟
عزیزم دوستان آزو با تعداد جنین بالا هم داشتیم پایینم داشتیم.....
همینطور دوستان غیر آزو با تعداد بالا و پایین.....
پس فکرتو درگیر این قضیه نکن!!!!
مهم کیفیت تخمک و اسپرمه برا تشکیل جنین که اگه هر دو با کیفیت باشن تعداد میره بالا!!!!

در ضمن مگه ارغوان جون فقط دو جنین نداشت و همون دو تا رو نکاشت و سه قلو باردار نشد؟
پس تعداد مهم نیست کیفیت جنین مهمه!!!!
وگرنه ۲۰ تا جنین داشته باش هیچ کدوم جواب ندن که امتیازی محسوب نمیشه!!!!

پس خواهشا با دید + برو جلو!!!!!

عزیزم بابت مرکزم من شناختی به مراکز اصفهان ندارم اما ظاهرا به نظر میاد تهران بهتر باشه اما مسافتم خیلی مهمه پس باید همه چیو با هم سبک سنگین کنی!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من روز 6 سیکل رفتم سونو چیزایی که شنیدم اینا بود . 3 تا فولیکول12/ 3 تا small/ سمت راست سمت چپ 1 فولیکول 10 بازم یه چیزایی گفت ولی انقدر ناراحت شدم که نفهمیدم . چرا تعدادشون کمه ؟من خیلی درد داشتم فکر میکردم زیاد باشن .داروهامم یه چندتایی اضافه کرد و گفت از روز 8 هم اورگالوتران(ستروتاید)شروع کنم. خیلی ناراحتم. شادی تپل تو سونو ها چند تا فولیکول بود که 16 تا تخمک شد؟نسرین جان شما چی؟
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
نازی جون عزیزم تو به این چیزا کاری نداشته باش..... به چیزای خوب فکر کن..... استرس خودش مانع رشد فولیکولا میشه ها..... عزیزم اولا دقت این سونوها نسبت به دستگاه سونویی که روز پانکچر هست کمه!!!!! پس روز پانکچر احتمال اینکه تعداد بالاترن باشه هست..... تو فقط فعلا با انرژی + به تزریقات ادامه بده!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جو جزئ 14 رو برام بذار آنا جون جواب آزمایشم انگلیسی نوشته و خیلی طولانی هست حالا رفتم خونه یه قسمت می فرستم ولی برام یه چیز عجیب دیگه ای که بود این بود که cd ها آزمایشگاه دانش از مقدار نرمالش کمی بالا و پایین بودن ولی برای آزمایشگاه بهار نرمال بودن
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
سلام مجدد آنا جون ممنون از توضیخات خوبت مثل همیشه عالی میگم من قبل انتقالم خوب هنوز امپول پروژسترون ندارم.واسه چی خیلی ها دیدم میزنن پروژسترونو به شک افتادم من فقط واسه ایکه منظم پرید شم قبل سیکلم قرص پروژسترون میخوردم واسه چی میدن دکترا این آمپولا؟
سلام امروز واسه سرم رفتم مرکز آزمایشگاه بهم گفت لقاح انجام شده خدا رو شکر ولی تعداد جنینا فردا مشخص میشه..چقدر این مراحل استرس داره خدا به هممون کمک کنه برای همه دوستایی که دارن این دوران رو میگذرونن از صمیم قلب آرزوی موفقیت می کنم این برای منه که یه پسر دسته گلم دارم...یه خانم دیگه که با من اومد آزمایشگاه جنین براش تشکیل نشده بود این قدر براش ناراحت شدم انگار این خبر رو به من دادن انشالله خدا نصیب و قسمت همه منتظرا خصوصا دوستای گل نی نی سایتیم بکنه
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
مامانی مامان عزیز خوب برا منم مقدار سی دی مارکرام فرق کزده بودن منتها برا من بدتر شده بودن..... برا همین فکر نکنم خیلی غیرمنتظره باشه این تغییر تو نتایج!!!! آوا جون پروژسترون برای آمادگی رحم برا پذیرش جنینه..... عزیزم تو بارداری طبیعی بعد این تخمکگذاری میشه و جسم زرد تولید میشه خودش به صورت طبیعی شروع به تولید پروژسترون میکنه.... ولی تو روش بارداری ما چون همچین اتفاقی نمیفاته مجبورن به صورت مصنوعی اینکارو انجام بدن..... حالا بسته به بدن و احتمالا میزان پروژسترون برا بعضیا زودتر و بعضیا دیرتر تزریق پروژسترون شروع میشه.... نگران نباش و به دکترت اعتماد کن.... نهایتا میتونی از دکترت بپرسی که چرا برات قبل انتقال پروژسترون شروع نشده شاید بتونه توجیهت کنه!!!! نسرین جون خدا دسته گلتو برات حفظ کنه..... عزیزم ایشالله همین بار جواب میگیری!!!!