2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
دوستان عزیز .... در ضمن این دوستم که الان باردار شده .... مهمترین مشکلش این بود که رحمش نه میتونست لقاح انحام بذه نه نطفه رو نگه داره .... به دلیل نامعلوم.... همه کار و درمانی هم که فکرش رو بکنین انجام داده بود ..... واقعا معجزه .... برای ما هم میشه حتما ....
سلام به همه

انا جون با مشکل کم اشتهایی شدید چکار کنم ؟
از طرفی هم مکملا رو دارم ..برام معضل شده واقعا
نمیتونم هم با معده خالی قرص بخورم ...میترسم به مشکلات اضاف بشه !

خدایا این روزهای سخت تمومی هم داره ؟!
خیلی خسته م خیلی !
با اکراه روزمو شروع میکنم ! لیلا جون خوش به سعادت دوستت التماس دعای مخصوص ازش داریم !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جیلی جون ایشالله وقتی به روزشمار نه ماهت رسیدی دیگه شمردن روزا لذت بخش میشه!!!!! لیلا جون واقعا هم خدا بخواد نشد نداریم.... شاینا جون عزیزم نهایت با یه میوه ای خرمایی بخور که شکمت خالیم نباشه..... عزیزم به خدا استرس بعد بارداری هزار برابرشه پس یکم تحملتو بیشتر کن وگرنه تا آخر نه ماه کم میاری!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامانی طاها جون عزیزم یعنی چی چند تا فولیکول داشتی؟ خوب مطمئنا یا برابر تعداد تخمکات بوده یا بیشتر..... هیچ جوری الان نمیتونی بفهمی مگه اینکه از دکترت بپرسی یا تو پروندت نگاه کنی ببینی!!!!! حوریه جون از کدوم توکلی؟ مریم یا راحله؟ راحله توکلی آنکالوژ روزای چهارشنبه ابن سیناس و انگاری بیشتر روزام بیمارستان بانک ملی هست..... اما مریم توکلی چند روز در هفته ابن سینا هست..... تماس بگیر با ابن سینا کلینیک سقط مکررش..... ببین کی ها هستن!!!!! کلینیک سقط مکرر مشاوره ایمونولوژیشو بگیر!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامانی طاها صفحه ۷ تاپیک یه لینک گذاشتم برا آپلود عکس..... اونجا آپلود کن و لینکشو برامون بذار!!!!!
سلام ب همگی.عصرتون بخیر.خوبید آناجون مرسی ک مث همیشه باحوصله ودقت جوابمو دادی. آناجون اینکه میگن اگه زن سالم باشه ومشکلی نداشته باشه وفقط مشکل ازمرد باشه درصد موفقیت میکرو بیشتر عایا درسته یانه؟
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
مامان طاها به نظرم روز7 4تا فولیکول 6 بوده و 3 تا فولی 9 ... بعد روز 12 (2تا 18 ) و 4 تا 16 و. 17 بوده و 2 تا 14 و سه تا 10 .یعنی پس از روز 7 تا 12 فولیکولا بیشتر شدن . خدا کنه واسه منم اینجوری شه . چند تا جنین تشکیل شد؟الان چندتای دیگه داری جنین؟
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹