2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

روزی که خونریزیم شروع شد ظهرش رفتم سونو دادم گفت چیزی نیست سقط شده فقط یه تیکه مونده که باید تا هفته بعد دفع بشه برام سونو نوشته برا هفته بعد با این چیزایی که گفتم بنظرت بارداریم شیمیایی بوده؟ بعد یه سوال دیگه اینکه حموم رفتن هم باعث سقط میشه چون من یه روز قبل خونریزی رفته بودم حموم بنظرت تاثیر داره؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیام بزنمت😈😈😈😈 واسه شما هم نرماله، عیب نذار رو خودتون یک جمله میگم  به دنیای پر استرس حام ...

😅😅😅😅

ممنون زينب جان انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه و همه مامانا هم به سلامتي بچه هاشونو بگيرن تو آغوششون 🙏🙏🙏🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
مامان ماهک دوقلو دوست نداری؟ خب سه تا بچه هم خوبه ها البته بهت حق میدم یه مقدار سخته، ولی بازم هرچی ...

اره خیلی از دور بامزس دختر عمم دوقلو داره ولی واقعا سخته و تو بارداری ریسک داره میترسم خیلی 

وگرنه بامزس ولی دو قلو پسر وحشتناکه پسر یکی کافیه😉😁دختر دوتا خوبه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
روزی که خونریزیم شروع شد ظهرش رفتم سونو دادم گفت چیزی نیست سقط شده فقط یه تیکه مونده که باید تا هفته ...

عزیزم خیلی متاسفم با توجه به بتات نرمال اصلا نرفته بوده بالا و احتمال سقطش خیلی بوده 

حموم با آب داغ خوب نیست و طولانی مدت وگرنه اصلا اشکالی نداره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بهارجون دکترهمسرتون کیه؟؟

ما قبلا بیمارستان پارس پیش دکتر حمید مدنی میرفتیم ولی مثل اینکه الان دیگه اونجا کار نمی کنه ما هم یبار شاید دوبار پیشش ویزیت شدیم بقیشو‌ خود خانوم دکتر رسیدگی کرد یعنی بهش مکمل اینا داد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
به سلامتی عزیزم خدا نگهش داره اونو سزارین کردین؟ اگر آره حتما هیسترو واجب میشه یا حتی لاپاراسکوپی چ ...

مرسی عزیزم اره سزارین بود اما عکس رنگی کردم بازبود دکتر رزاقی هم گفت هیسترونمیخوام چی بگم والا نمیدونم چراباردار میشم اما شیمیاییه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺
عزیزم یعنی 8 تا جنین با کیفیت b و C  دارین؟ خیلی متوجه نمیشم

نه عزیزم ۸تا جنین ندارم..این متن رو خانم مشایخی از رو پروندم خلاصه کرد.فقط خواستم بدونم از کیفیت تخمک ها چیزی متوجه میشید؟