2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046380 بازدید | 684510 پست
مگه باهات تعارف دارن؟ اگه هیچ امیدی نبود نمی گفتن باز زنگ بزن مطمئن باش اونا انقدر سرشون شلوغ هست که ...

عزیزم به نظرم گاهی خودتو معرفی کن بگو این امید دادن هات الکی نیست، بگو مادرتون هم تو این مراکز کار می کنن

من که حرفاتو قبول دارم عزیزم

عزیزم به نظرم گاهی خودتو معرفی کن بگو این امید دادن هات الکی نیست، بگو مادرتون هم تو این مراکز کار م ...

زينبي جون لطف ميكني جواب منم بدي

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هفته ی بعد میرم انشاالله اول میرم با جنین شناس صحبت میکنم بعدشم میرم مطب پیش دکترم، میخوام بگم ه ...

هیستروس چی هست؟؟!!!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه انجام ندادم،معتضدی پرسیدم ۵۰۰ تومن گفت،میدونی چیه این کارو یکی یا دو روز قبل از انتقال جنین انجام ...

سلام عزیزم انتقال ندادی؟؟؟!!!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
اگه از منشی سوال کنی میره از دکتر بپرسه؟من یه بسته کامل اوابوست که خوردم و تموم شد چون پانکچرمو عقب ...

والا چی بگم خیلی عجیبه ک سرخود مصرف دارو رو تایید میکنه 

اگه راهت نزدیکه ب سر برو مطب بگو بره از دکتر بپرسه بشما بگه 

سلام دوستان، من اولین باره که میخوام آی وی اف انجام بدم، آمپولام رو زدم و گفته فردا بیا برای سونو.

تا الان یه آمپول پیورگان ۹۰۰ زدم یه گونال اف ۳۰۰ داد و ۴ تا هاش ام جی.

سوالم اینه چرا تپش قلب دارم و همش انگار حالم بده و تنگی نفس دارم، کسی اینجوری بوده یا طبیعیه؟

سلام دوستان من تازه وارد سیکل میکرو شدم ،میخواستم ببینم باید چکار کنم که میکرو موفقی داشته باشم ،میش ...

استرس نداشته باش سعی کن قبل انتقال گرمی بخوری وبعد انتقال گرمی نخور ...مثلا نشاسته تو آب حل کن بخور و شیر سویا بخور سعی کن قبل انتقال رحمتو گرم کنی تا انشالله جنینات زود لانه گزینی کنه🙏💖

سلام دوستان، من اولین باره که میخوام آی وی اف انجام بدم، آمپولام رو زدم و گفته فردا بیا برای سونو. ...

طبیعیه و این ماله استرست هست سعی کن ریلکس باشی 

موفق باشی🙏💖

یه سوال دیگه هم دارم ،همین ماه انتقال رو انجام میدن یا ماه بعدش؟ همش استرس دارم حس میکنم میخوام غش کنم ،اصلا یه مدلی شدم و چون سابقه پانیک اتک هم دارم کلا حالم بده

طبیعیه و این ماله استرست هست سعی کن ریلکس باشی  موفق باشی🙏💖

خداروشکر پس طبیعیه، چون حس بدی دارم 

از همه بدتر چون نمیدونم چجوریه یکم میترسم

من ۸ ساله که باردار نمیشم و میترسم با اینم نشه

دوستان کيا اندومتريوز داشتن ؟باردار شديد ؟ طبيعي يا اي وي اف ؟ اگه اي وي افي بوديد عمل لاپارا انجام ...

عزیزم چطور فهمیدی آندومتریوز داری؟؟

یعنی سونو میدادی چند بود آندومترت؟؟

زينب جان اينجا كسي بوده بتاش بالا باشه تو اولين آز و يه قلو باردار باشه و ني نيش سالم باشه؟!

آره عزیزم من بتام بالا بود 1347

تو اولین ی نو دوتا کیسه دکتر دید 

ولی خداروشکر یکیش جذب شد و ی دخمل شیطون بلا قسمتم شد 

اگه گفتم خداروشکر چون واقعا از خدا خواستم بخاطر مشکلات جسمی ک داشتم اون چیزی ک ب صلاحمه بهم بده 

هیستروس چی هست؟؟!!!

هیستروسکوپی، با دوربین داخل رحمو بررسی میکنن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...