2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سارا بمیرم برات آبجی چی میکشی...سارا جان من خواهر شوهرم خیلی تهوع داشت آبغوره میخورد میگفت یکم بهتر ...

خدانکنه الهام عزیز.سلامت باشی همیشه عزیزم....معدم داغونه.هیچ چیز ترشی نمیتونم بخورم دیگه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
انقدر امروز گریه کردم از لحن حرف زدن و طلبکار بودنش ها...نه اصلا دست نمیزنم به هیچی قربونت برم..اصلا ...

عزیزم بگردم الهی 

جای اینکه اون بیاد عبادتت و غذا بیاره تو باید بری با این حالت😔😔😔😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مریم،_مادر...    

عزیزدلم ان شاء الله که صبح به سلامتی و خوشی بری واسه تخمک کشی واین دفعه کلی تخمک های تپل و سالم داشته باشی و کلی نی نی خوشگل خدا بهتون هدیه بده ...

برات دعا میکنیم همگی ...

❤اللّهم صلّ علی محمّد وال محمّدو عجّل فرجهم❤

عاشقتم سمانه جون😁😁😁روز۳ و بیبی😩😩😩😩 انشاللله که گرفته عزیزم🌷🌷🌷 امپول هاش سی جی نزدی؟

نه نزدم عزیزم 😁😁😁اخه هی زیر دلم چند نقطه تیر میکشید دمای بدنم رفته بالا سینه هامم یکم درد میکنه گفتم بزنم  ببینم چجوریه😁

عزیزم بگردم الهی  جای اینکه اون بیاد عبادتت و غذا بیاره تو باید بری با این حالت😔😔😔😢😢😢

قربونت برم ...اره دیگه..اینم شانس منه..کمک نمیخام..فقط توقع کمک نداشته باشن ..چون واقعا نمیتونم😔

نه نزدم عزیزم 😁😁😁اخه هی زیر دلم چند نقطه تیر میکشید دمای بدنم رفته بالا سینه هامم یکم درد میکنه گ ...

منم دمای بدنم رفته بود بالا..فکر میکردم سرما خوردم

اره نفس جون..نی نیم پسره قربونش برم 👶😍😍 هفته ده هم سونو گفت پسره.باورم نشد.این دفعه جدی گفت پسره ...

خدارو شکر که جنست جور شد سارا جون یه دخمل یه پسر، خدا حفظشون کنه برات😘😘😘

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستای گلم  ممنون از همگی ان شالله بقیه دوستان مثبت بشن و طعم مادرشدن و بچشن من دیگه امک ...

عزیزم واقعا کار خوبی کردین امسال تلاش کردین 

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره، 

دلمون برات تنگ میشه، خیلی خیلی زیاد 

فقط بهمون سر بزن 

۳۳سالمه یبار سه سال پیش باردار شدم بادارو ولی خارج رحم شد یدونه لولمو از دست دادم فکر می ک ...

متاسفم عزیزم

ضدحال خوردم

یه چند وقت بیخیال اقدام کنید..من مطمئنم طبیعی باردار میشی عزیزم

خدارو شکر که جنست جور شد سارا جون یه دخمل یه پسر، خدا حفظشون کنه برات😘😘😘

مرسی شادی جان..ان شاء الله قسمت خودت به زودی زود 💖💙