2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
زینب جان کلسترول یا همون چربیم بالا بود تو ازمایش هفته میشم؟یعنی باید چیکار کنم؟ من چربی زیاد استفا ...

گلم فعلا روغن حیوانی رو کامل بذار کنار چون فعالیت آنچنانی نداریم اصلا به صلاح نیست

به دکترت هم اطلاع بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر که شما هم نی نی دار شدی🤲 مرسی عشقم،واقعا برام یه آرزوی دست نیافتنی شده بود🌸

چقدر دلچسب.مبارک وجودت.تبریک منو بپذیر عزیزم.خیلی خوشحال شدم خیلی.مخصوصا اینکه منتظر نبودی.انگار مدل شادیش فرق میکنه. خلاصه اینکه منم خیلی زیاد برات ذوق کردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها جون من اصلا اصلا اصلا اصلا فکر ممیکردم طبیعی باردار شم، خدا اون لحظه ای که فکرشو نمیکنی غافل ...

وااااااای خدایا🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍😍 چی می بینم

خدایا شکرت معجزه 

چه قدر خوشحالم برات، چه قدر منتظر یه خبر این جوری بودیم

ان شاالله به سلامتی بغلش کنی 😍 😍 😍 😍 

وااااااای خدایا🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍😍 چی می بینم خدایا شکرت معجزه  چه قدر خوشحالم برات، چه قدر من ...

قربونت برم عزیز دلم😘😘😘

از دعای دوستان خوبی مثل شماست😍💋💜

ان شالله همیشه خودتو نی نی گلتو خانواده محترم سلامت باشید عزیز دلم🧡❤️💚💜💙💗💖💝💞

چقدر دلچسب.مبارک وجودت.تبریک منو بپذیر عزیزم.خیلی خوشحال شدم خیلی.مخصوصا اینکه منتظر نبودی.انگار مدل ...

ان شالله قسمت خودت بشه به زودی لیلای مهربون❣️❣️❣️

ممنونم از لطف و محبتت عشقم🌺🌸😘

کیفیت دوربینم خوب نیست هاله نمیفته ولی داره یه هاله 

چرا مشخصه اتفاقا

مبارکت باشه، از الان دیگه استرس نداشته باش😍

من تصمیم گرفتم دفعه ی بعد انتقال دادم بی بی چک نزنم اصلا تازه من از روز نهم شروع میکردم با اینکارت دوباره وسوسم کردی از روز سوم شروع کنم😂😂😂 واقعا بدآموزی داشت کارت😂😂😂

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
جدی؟اخه یه دوستی گفت اب تره بگیریدسه روزناشتابخوریدرحم راتمیزمیکنه.بعدمن این مطلب راخوندم

آره گلم من همون توصیه های گفتم و شنیدم هم گوش نمیکنم، مگر طب سنتی معتبر بگه 

یا تو مقالات اثر چیزی اثبات شده باشه 

حتی مثلا تو روزنامه زده بود سیر واسه اسپرم بده، یا یه کانال مثلا طب سنتی که نمیدونستم ادمینش کیه و چه جور نظارت میشه نوشته بود شکلات برلی بارداری بده😲😲😲😲

تازه همین طب سنتی کلی صحبت های متناقض داره، واسه همین تا الان فقط به گروه دکتر خیر اندیش اعتقاد دارم ولی باز هم تمام کارهایی که شاگردش دکتر صرافان بهم گفت رو انجام ندادم تو بارداری، و با طب نوین تطبیق دادم

مثلا میگفت تخم مرغ عسلی بخورم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ در صورتی که مصرف تمام انواع پروتئین حیوانی تو بارداری باید کاملا پخته باشه و گرنه خطرناکه، همون تخم مرغ عسلی خطر انتقال سالمونلا داره و... 

یه جورایی اینا رو مکمل هم میدونم

همین طب سنتی هنوز کلی راه و تحقیق داره، دیگه وای به حال این چیزا که معلوم نیست ریشه اش کجاست!!؟؟ 

مامان سبحان چقدر خوشحالم که خواهرشوهرت باردار شد...... خیلی ماهی....ماه.....چقدر این حست که آرزو می ...

مريم جون من خودم خيلي خيلي از ته دلم براش خوشحالم ، خودت ماه هستي خواهر جان .

عزيز دلم من اگر قابل باشم هر لحظه دعاگوي همه دوستان گلم هستم . 

از شما خواهرهاي عزيزم هم دوباره خواهش ميكنم براي عمه شدن من خيلي خيلي دعا كنيد .