2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
باران جان عزیزم لینک تاپیکتم اینجا بذار تو اولین فرصت تو صفحات اول جاش بدم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دیانا جون فدات بشم ایشالله دیگه این دفعه مامانی..... عزیزم احتمالا مال آسپریناته چون آسپرین برا زخم معده اصلا خوب نیست..... بازم حتما بپرس!!!! عزیزم منم هفته اول دردای مفصلی و لستخون درد و .... داشتم..... میدونم خیلی اذیت شدی اما ایشالله این یه هفته هم تموم بشه میری تو شمارش معکوس نه ماه انتظار شیرینت!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=330962&postID=55279438 تاپیک مرتبط با آندومتریوز!!!!!
آرمیتا جون جنین رو فریز میکنن مگه اینکه نتونن اسپرم پیدا کنن!!!!!
یعنی در حالت نرمال جنین رو فریز میکنن!!!!!

عزیزم این تیر کشیدنا طبیعیه مگه اینکه غیر قابل تحمل باشه!!!!!
فقط زیاد دولا راست نشو و کلا خودتو خیلی خسته نکن!!!!
مامانی طاها ایشالله خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه. حتما یه خیری توش بوده ایشالله هر چی خیره برامون پیش بیاد. منم فردا پانکچر دارم احتمالا هایپر میشم. این همه فکر و خیال و استرس تا روز آزمایش سخته. بازم خوبه شما تکلیفت معلوم شد.
آرمیتا جون این ورم و بارکردنو معمولا همه مون زاره اما به مقدارش بستگی داره..... عزیزم رژیمتو حتما رعایت کنیا..... مایعات زیاد بخور..... سفیده تخم مرغ بی نمک..... پروتئین..... مامانی طاها جون عزیزم خدارو شکر که لااقل طاها جونتو داری..... خدا برا تو و باباییش حفظش کنه و زیر سایه مامان باباش بزرگ بشه..... خوشحالم که با این قضیه به این خوبی برخورد کردی..... آفرین به روحیت..... ایشالله به زودی پاداش این روحیه عالیتو میگیری!!!!!
آنا جون آزمایش منم منفی شد البته من از روز ۱۱ انتقال لکه بینی داشتم و بعد تبدیل شد به خونریزی الان هم ۶ روزه که من خونریزی خیلی زیاد دارم این طبیعیه چون سری اول که منفی شدم مثل پریودهای قبلیم بود و ۵ روز پریود شدم ولی الان خیلی زیاده و خیلی کمر درد دارم و اینکه برای نیمه آبان ماه دوباره از دکتر افلاطونیان وقت گرفتم یه ویزیت پیشش میرم اگه دیدم دوباره آزمایشها براش مهم نیست اونوقت احتمالا برا ادامه درمان دکترم رو عوض میکنم شاید هم بیام پیش دکتر طرازی
سخاوتمندی دنیا به اندازه باور شما وسعت میگیرد … دنیا نه از خود ثروتی دارد نه فقری این ذهن شماست، که انتخاب گر است همیشه دست روی بهترین ها بگذار کلید انتخاب در باور شماست
مامان آرش و آوای عزیزم خیلی ناراحت شدم اما بازم شکر که روحیه تو هم بد نیست..... همین که امید به ادامه درمان داری خودش عالیه..... عزیزم حجم خونریزی به ضخامت آندومترتم میتونه مرتبط باشه.... احتمالا زیادی ضخیم شده بوده که حجم ریزش دیواره بالا بوده!!!!
سلام به همه

مامانی طاها خدا پسرت رو حفظ کنه ...حتماصلاح نبوده ..ان شالله دفعه بعد نتیجه رو‌بگیرید مامان اوا وآرش ...متاسفم عزیزم ان شالله سری بعد با پیگیری بیشتر مثبت بشی آنا جون
چون روماتولوژ برام انکساپارین نوشته بود همسرم رفت جلو جلو واسم گرفت ...سعی کردم زیر دمای ۲۵نگه دارم ..اما بعضی وقتها یخی که پیششون میزارم دماشون رو به ۱۰هم میرسونه ...بعضی وقتا رو ۲۰ یا کمی کمتر می مونه

این بالا پایین رفت دما اثرشونو از بین نمیبره ؟یا باید روی یه دما مثلا ۲۰نگه دارم همش !!

کاش همسرم فعلا نمیگرفت برام

ویه چیز دیگه ..مریم توکلی برام نوشته هپارین !

روماتولوژ نوشته هپارین یا انکساپارین !!

فرقی که ندارن باهم ؟
ا