2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست
انا جان ازت ممنونم که لیست رو تهیه کردی من سه چهار روزه چله رو شروع کردم به امید حاجت روایی همه دوستام لاله مهربون خیلی دلم برات تنگ شده بود ممنونم از لطف ومحبتت با دل مهربونت برام دعا کن انشاله سیکل پر جوجه ای داشته باشی وبا خبرهای خوب دلمون رو شاد کنی حال همسرت بهتر شده انشاله ؟؟؟؟
خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسرین جان آفرین با اینکه این نکته رو از قبل نمیدونستی خوب تونستین عمل کنین.... آره وقتی به تایید نسخه نمیرسین راهش اینه که این کارر بکنین.... حتی اگه وجه کامل تهیه داروها به صورت آزاد رو نداشتین میتونین مال یکی دو روزو آزاد تهیه کنین بعد برین واسه تایید و برگردین هم بقیه داروهارو تهیه کنین هم مابین تفاوت بیمه و آزاد اون داروی چند روز اولو بگیرین!!!! نوشین جان معلومه که خیلی خوبه که لک نداری عزیزم.... چیه دلت هوس استراحت مطلق و استرس کرده؟ برو لذتتو ببر.... فقط همینکاری که میکنی حتما انجام بده.... وقتی درد داشتی سریع استراحت کن تا آروم بشه.... رفتی دکترم بگو احتمال داره برات ایزوکسوپرین تجویز کنه!!!! آرمیتا جون عزیزم بدن وقتی به دارو عادت میکنه هم اینطوری میشه و حس درد نداشتن داری.... نگران نباش عزیزم.... ایشالله خیره!!!! نازی به نظرم چیزی نیست و جای نگرانی نیست اما حتما علایمتو به دکترت بگو شاید یه داروی مکملی کنارش لازمه که این افت فشارو نداشته باشی!!!! فقط اصلا به خودت استرس نده و فقط با دکترت مطرح کن!!! احتمالا مال نشونه های هایپریتم باشه عزیزم.... فدات مظلوم جون کاری نکردم اصل کاریو شما انجام میدین.... دیشب خواب میدیدم یکی دیگه مامان شده و ازم میخوات همچین لیستی براش تهیه کنم اما الان یادم نمیاد کی بود....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ،خانما که تجربه تزریق هپارین دارید عوارضش چی بوده؟من یک هفته از انتقالم میگذره و امروز بعد از خوردن یه لقمه صبحانه انقدر معده ام درد گرفت که دیگه نتونستم صبحانه بخورم ،اشتهام کم شده ومعده درد دارم .از عوارض هپارین؟
خدایاااااااا به خاطر همه چیز شکرررررررر
دیانا جون فکر نکنم از عوارض هپارین باشه.....
قبلا مشکل معده داشتی؟
زخم معده؟
آسپرین چی آسپرینم الان داری؟
چون اون برا معده خوب نیست بخصوص اگه سابقه شو داشته باشی.....
اما بازم احتیاطا شرایطت رو به دکارت بگو مطمئنا اونا بهتر میتونن کمکت کنن.....
من با اینکه سابقه ورم معده داشتم اما نه با هپارین نه با سلکسان عیچ کدوم اذیت نشدم.....
البتع بگما من کلا آسپرین نداشتم!!!!
راستی عزیزم دیانای قدیمی تاپیکی؟ دوست جونمون؟ عزیزم اگه همونی کجا بودی؟ چرا دیگه بهمون سر نمیزدی عزیزم؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان.خسته نباشی عزیزم،من دیروز رفتم آزمایشم رو تکرار کردم از ی ویک اومده بود رو یک یعنی کلا بارداری رو از دکتر وبندگی گذاشتیم کنار.ممنون که کنارمون هستی امیدوارم خدا نی نی های سالم وصالحی بهت عطا بکنه.من اگه معجزه شد وباردار شدم میام نت با گوشی وهمه چیز خداحافظی میکنم،ان شاالله منتظرها دلشون شاد بشه
گر نگهدار من آن است که من میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
سلام خانما امروز زنگ زدم گفتن 11 تا جنین خوب دارم بقیشم گذاشتن ببینم رشد میکنه یا نه خوبه به نظرتون؟ میگم بستگی به دکتر داره که هر دفعه چندتاشو انتقال بده؟ انا جون شما با جنین فریزی جواب گرفتی؟اکثرا با فریزی جواب میگیرن یا فرش یا نمیشه اینطوری گفت؟
آنای عزیزم بله من همون دیانا هستم ،راستش خیلی وقت بود نمیومدم سایت ،گاهی وقتا میام میخونم پستاتون ولی حرفی ندارم ممنون از جوابت گلم ،بله آسپرین هم دارم مشکل معده هم دارم ،آخه تو راهنمای هپارین نوشته ممکنه باعث خونریزی معده بشه.پس باید زنگ بزنم از دکتر سوال کنم
Basteg جان عزیز دلم امیدتو از دست نده..... ایشالله معجزه خدا به زودی قسمتت میشه..... فقط خیلی از خودت بیخبرمون نذار..... مواظب خودت باش.... آوا جون عزیزم شکر بابت جنینات..... عزیزم من انتقالم فرش بود..... عزیزم فرش و فریز ملاک نیستن..... مهم سالم بودن جنین و مساعد بودن مادر برا پذیرش جنینه و بالای همه اینا خواست اوست کریم.....
انتقال چهارمم هست و روز هفت انتقالم هیچ علامتی ندارم ،جز درد مفاصل دست و پا یه دفعه میگیره . یه لحظه نا امیدم و لحظه دیگه امیدوار
مهدیه و مهدیار عزیزم خوب همون نسخه کافیه..... خوب عزیزم نسخه سه برگ داره داروخونه یکیشو میکنه!!!!! فقط یه برگ باشه کافیه..... عزیزم من بیمارستان الغدیر میزدم..... اونجا برا تزریق یه برگ دیگه از نسختو دکتر میکنه و با بیمه برات تزریق میکنن..... من برا ۴ تا سرم حدودا ۳۰ هزار میدادم..... باران جون بله نسبتا تاپیک سنگینیه...... البته جابجاییم داشتیم و از خونه قبلیمون به این خونه اساس کشی کردیم..... عزیزم درسته اکثرمون متاهلیم اما خوب مهم داشتن درد مشترکه حالا یا آندو یا ناباروری یا ...... به هر حال اینجا رو خونه خودت بدون و منو و دوستان هر کمکی ازمون بر بیاد در خدمتت هستیم....