2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
شاینا جون عزیزم رنج دماش خوبه..... فقط یخارو مشتقیم نچسبون با آمپولا بینشون یه فاصله بذار..... عزیزم کارشون یکیه فقط فکر کنم هپارین قویتره!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شاینا جون..... آره ببین نظرش چیه!!!!! حالا نظر هر دو دکترو بهش نشون بده..... مطمئنا میتونه تشخیص بده نظر کدوم اولویت داره!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم از دلداریتون شاینا جان و آرمیتا جان و آنا جان باید کنار اومد تو هر شرایطی ک باشیم فقط باید خدا رو شکر کنیم چون غیر از اون کاری از دستمون برنمیاد حالا باز چهارشنبه آز دارم پریود نشدم باز میدم ببینیم خواست خدا چ میشه براتون دعا میکنم ک اول سلامتی دوم سلامتی و سوم هر چی ب صلاحتون و اون دل تنگتون میخواد خدا از رحمتش شامل حالتون کنه ❤️
سلام دوستان،بابت منفی شدن Bestegalitarian و مامان آوا و آرش و مامان طه خیلی ناراحتم، کاش تاپیک همیشه پر باشه از تبریک و شادی، آدم دلش غصه ش میگیره،انشالله دفعه ی بعدی با مثبت اساسی دلمون رو شاد کنید عزیزان

مامان طه جون چرا دوباره همسرتون نمی تونه بیوپسی بشه؟ آنا جونم، من 5 تا دیگه ال دی دارم،تموم که بشه معمولا کی پری میاد؟برا ی برنامه‌ریزی مرخصی میخوام، ببخشید بازم مزاحم شدم.
لیلی جون بستگی داره به بدنت..... معمولا سه ای ۷ روز و نهایت ده روز..... قطعی نمیشه گفت!!!!!
لیلی جون چرا که نه..... پریات چند روزه بودن؟ مال من چون ۲۶-۷ روزه بودن خیلی وقتا با مصرف ال دی همون رنج پریود میشدم..... اصولا اگه پریات ۲۸ روزه باشن با ال دیا رو ۲۸ تنظیم میشه اما اگه طول سیکلت بلندتر باشه احتمال اینکه کمو زیاد بشه هست..... کیستم میتونه زیادترش کنه....
لیلی جون عزیزم نه لزومی نداره پاک کنی..... من معمولا پستایی که توش سوال نیستو پاک میکنم..... اگه خودت دوست داری پاک کنی موردی نداره اما چون به هر حال یه سواله شاید به درد یه نفر بخوره!!!!! باز خودت هر جور راحتتری!!!!
دوستانی که جواب آزمایشاتون منفی شده ، ان شا الله دفعه بعد با پیگیری حتما حتما مامان بشین ، مامانی طاهای عزیز خدا پسر شما رو هم براتون حفظ کنه و ان شا الله اگر خیره دوباره بهتون فرزندان صالح عطا کنه ، ان شا الله این تاپیک باز هم پر بشه از شادی .
نسیم جان این پایین تبادل نظر هست برو داخلش و ایجاد تاپیک جدیدو بزن.... تو شاخه ای که به سوالت مربوطه!!!!!