2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
عزیزم اگه خدا بخواد ممکنه یه جنینت تقسیم بشه و بشه دوقلوی یه تخمکی. عین یه بارداری طبیعی. ان شالله ه ...

ان شاالله عزیزم تا خدا چی بخواد

ان شاالله همه بچه ها صحیح سالم به دنیا بیان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش خیره ان شاالله من هیچ کدوم از بارذاری هام کوچکترین علائمی ندلشتم و زمان پریودم میگ ...

توکل به خدا، ممنون

ماشاالله چقدر خوب، بارداریه راحت نعمت بزرگیه ولی وقتی علایم داری هی استرس میگیری

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آخه یه ذره ام تغییر کنه راضیم

عزيزم منم نداشتم تازه الان يذره شكم درآوردم اونم چون دوقلو 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
توکل به خدا، ممنون ماشاالله چقدر خوب، بارداریه راحت نعمت بزرگیه ولی وقتی علایم داری هی استرس میگیری

اره واقعا من دانشجوی ارشد هم بودم تا هفته۳۸ کلاسامو میرفتم هفته۴۱ زایمان کردم😂😋

اره واقعا من دانشجوی ارشد هم بودم تا هفته۳۸ کلاسامو میرفتم هفته۴۱ زایمان کردم😂😋

خداروشکر زیادی راحت بودی پس😅😅😅 امیدوارم این بارداریتم مثل قبلیا خوب باشه❤ آخه یکی دو روز که نیست 9 ماهه

من امپولامو شوهرم برام میزنه بعد این سری جای پروژسترون خیلی میخاره خیلی خودمو کنترل میکنم نخارونم پریشب تحملم تموم شد دیگه خاروندمش دیروز شوهرم دوبار آمپول زد دوبارشم موقع هواکشی خون اومد دیگه تزریق نکردآخرشم دوتاشو زد یه طرفم، نمیدونم چیکار کنم خارشش کم بشه کلافم کرده، سریا قبل اینجوری نبود دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه ها..وااای ک.چقد دلم.تنگ شده بود...نت من یکروز قبل زایمانم قطع شد الان وصل شده.😍.. خداروشک ...

سلام نفس

چشم دلت روشن،خداحافظتون باشه،ان شاالله دومی ربغل بگیری

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خداروشکر زیادی راحت بودی پس😅😅😅 امیدوارم این بارداریتم مثل قبلیا خوب باشه❤ آخه یکی دو روز که نیست ...

پس مثل پسرعمه زا،تو کلاه قرمزی ،همش دستت درحال خاروندنه  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خداروشکر زیادی راحت بودی پس😅😅😅 امیدوارم این بارداریتم مثل قبلیا خوب باشه❤ آخه یکی دو روز که نیست ...

مممنون عزیزم ان شالله هر دومون بارداری موفقی داشته باشیم

عزیزم مگه هنوزم پروژستون میزنی؟ من تا روز ۳ داشتم از روز جهارم شیاف میزارم روزی۳ تا امپول فقط انوکساپارین دارم

نخارون کیسه اب گرم بزار 

پس مثل پسرعمه زا،تو کلاه قرمزی ،همش دستت درحال خاروندنه    

آره واقعا😂😂😂 یه بساطی دارم😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40