2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
زینب جون امروز اینترنا خط که وصل شد دوستام پیام دادن از احوال هم جویا بشیم من گفتم خونریزی با دفع لخ ...

عزیزم اونا که چیزی نمی دونن، از ivf که دیگه بدتر

اصلا به حرفشون توجه نکن

میدونم تو شرایط ما هر حرفی میتونه ما رو بشکنه ولی اصلا اصلا اهمیت نده، بی خود گفتن

عزیز دلم خدارو شکر خیلی خوشحالم برات انشالللللله به سلامتی تا اخرش پیش بری🌷🌷🌷🌷🌷🌷

ان شاء الله ممنونم از محبتت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای تو عزیزم ایشالله 💗 15 روز انتقالم افتادم رو خونریزی که رفتم بیمارستان شب سونو واژینال انجام د ...

عزیزم خیلی متاسفم بابت اون اتفاق 

ولی خیلی خیلی خدا رو شکر که یه جور دیگه برات معجزه شده 😍😍😍😍😍

سلام عزیزم شبتون بخیر  من با ذخیره 3 دهم و تحرک پایین اسپرم و مورفولوژی 1 درصد، طبیعی باردار ش ...

خدا حفظ کنه نی نی رو 😍آخه مشکل من خیلی پایین بودن اسپرم شوهرمه..حتما باید ivf کنم متاسفانه

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
ان شاالله بحق امام رضا ، من ۳ تا تخمک دارم فردا میرم برام تصمیم بگیرن ، شما هم واسم دعا کنید 

چشم عزيزم انشالله پانكچر ميكني و سه تاشم برات جنين ميشه و درنهايت به همين زودي يه مامان خوشگل ميشي🙏🙏🙏🙏🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
خیلی هم عالی، روش الان کمپرس سرد بذار تا فردا از فردا کمپرس گرم تا قلمنبه نشه 

چشم زينب جونم ممنونم ازت😘

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیزم اونا که چیزی نمی دونن، از ivf که دیگه بدتر اصلا به حرفشون توجه نکن میدونم تو شرایط ما هر حرف ...

زینب جون دوستانم همگی ای وی افس دکتر نصر هستن آخه😔😔میدونی چیه امروز شوهرم رفته منزل پدرشون و گفته که دوقلو داریم من سپرده بودم تا سونوی قلب نگه و حالا من استرس گرفتم چون خانواده محترمشون هیچ خبری ازشون نبود حالا که فهمیدن دوقلو هست تماس گرفتن و چه قربون صدقه هایی رفتن 🤐🤐🤐انگار یکی یا دوتا چه فرقی میکنه ، حرصمو دراوردن 😖😖😖حالا نگرانم واقعا بقیه بچه ها هم خونریزی داشتن اما هیچکس با دفع لخته نبوده 🤨🤨توکل به خدا ، شنبه میرم مطب

[QUOTE=113484634]عزیزم خیلی متاسفم بابت اون اتفاق  ولی خیلی خیلی خدا رو شکر که یه جور دیگه برات معجزه شده 😍😍 ...[/QUOT]

فدای تو عزیز دلم😘😘

میتونی آزمایش تفسیر کنی برام من سر در نیاوردم فقط گفتن خوب شده

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
زینب جون دوستانم همگی ای وی افس دکتر نصر هستن آخه😔😔میدونی چیه امروز شوهرم رفته منزل پدرشون و گفته ...

توکلت به خدا باشه تموم جنین های آزمایشگاهی سالم هستن 😍😍😍😍 مبارکت باشه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥