2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
نه فکر نمیکنم چون من هرچندوقت ی بار ای سردرد میاد سراغم

عزیزم میگرن تو بارداری تشدید میشه من قبل از بارداری اصلا نمیدونستم میگرن دارم موقع بارداریم همش سرم درد میکرد مخصوصا سمت راست سرم یعنی گاهی اونقدر دردناک بود که چشم راستم قرمز میشد تازه اونموقع فهمیدم میگرن خفیف دارم که تو بارداری شدید شده بود 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من دکترعارفی فقط یه آمپول به اسم الونوا  داد که دومیلیون و پنجاه هزارتومان قیمتش بود و همین ...

عزیزم یعنی تنها تزریقی که برای قبل پانکچر داشتی همین یه دونه آمپول بود؟

سلام عزیزان وقتتون بخیر  منم بعد از یک بار آی یو آی و دو بار آی وی اف منفی که دومیش برج 4 بود ...

چقدرررر عااالییی....خدارو شکر ...مبارک باشه عزیزم.ایشالا قلبش (قلبشون) برات 120 سال بتپه...الان که داشتم پیامتو میخوندم توی یه شرایط بد روحی بودم و نا امید....همیشه یه چیزایی هست که نمیدونم اسمشو چی بزارم و ماها ازش بیخبریم و خودش اتفاق میفته....

عزیزم میگرن تو بارداری تشدید میشه من قبل از بارداری اصلا نمیدونستم میگرن دارم موقع بارداریم همش سرم ...

دقیقا مال منم سمت راست سرمه..انگار ی وزنه سنگینی تو سرمه😔

تا خدا هست زندگی هست...
بچه ها هیچ اسپرمی تو بافت نبوده دکتر گفته احتمالا مواد مخدر مصرف میکنه بدون این که بدونه گفته یه هفت ...

من میدونستم تاحدودی برای همین گفتم الان نرید.....البته من همیشه در عجبم معتادای سر سخت چطوری دم رو بچه میزان.....(یعنی خدا باز ای وسط مهمه و شانس که شکر خدا ما خیلی کم بهره بردیم😶 )

انشاله داروی گیاهی جواب بده....اونم فقط در یک صورت که همسر محترم فقط داروی تقویتی بخوره نه چیز دیگه ای😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
زینب جان از ناراحتی دیگه نمیدونم چی بگم ، امروز رفتم سونو ،من که دفعه قبل هایپر شده بودم الان فقط سه ...

سلام

متاسفم....فکر کنم چون دفعه قبل هایپر شدی دوز دارو کم بهت دادن....

بعد مگه تو سونوی اولیه مشخص نشده بود تعداد فولی ها یا سونوی روز شش...

من دکتر قبلی کیلویی دارو میداد با کلی هزینه با تعداد کم پانکچر شدم و خب جنینام هم در مرحله دو سلولی توقف کردن...

اما اینبار دکتر دارو بهرتعداد چهار روز میده و چک میکنه مثلا من روز شش بخاطر رشد نامتعادل فولی سیکلم کنسل شد....اما خب از دیروز دوباره شروع کردم سیکل جدید رو...البته من زیر دو هست ذخیرم.

انشاله بهترین راه رو خدا جلو پات بزاره....بهترین راه با بهترین تخمک و جنین

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آخه نوشته بودین دکترت گفته خون ریزی داری میکنی منظورتون هم خون پریودی بوده تو پیام قبلی؟ 

اره اینجوری گفت ،،گفت احتمالا تا دوسه روز اینده پریود بشی،فعلا که لکه بینی هستش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
زینب جون دوستانم همگی ای وی افس دکتر نصر هستن آخه😔😔میدونی چیه امروز شوهرم رفته منزل پدرشون و گفته ...

عزيزم استرس نداشته باش من هميشه خونريزي با دفع لخته داشتم اونم چه لخته هايي😖

ديروز باز رفتم پيش دكترم گفت هماتوم كوچيك شده ولي هستش 

گفتم خونريزي دارم با لخته گفت خب اين هماتوم بايد دفع بشه اگه نشه كجا بره هم از دكتر پرسيدم هم ماما 

ميدونم به خاطر خانواده همسرت نگراني واسه منم پيش اومد وقتي فهميدن دوقلو دارم صبح كه از خواب بيدار شدم خونريزي كردم حالم خيلي بد شد ولي خدارو شكر چيزي نبود 

انشاالله خدا كمكمون كنه و همگي ني ني هامون رو سالم بغل كنيم 

منتظرا هم مامان بشن 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اگه دکترت همکاری نمیکنه دکترتو عوض کن  هزینهذشو همه جانبه ما داریم پرداخت میکنیم دکتر باید درک ...

موضوع اینجاس که منم دکتر نیستم که.نمیدونم چه دارویی خوبه چه دارویی خوب نیست.ولی قطعا اینو میدونم که دیگه قبول نمیکنم داروهای قبلی رو تجویز کنن.

خدایا شکرت  

سلام به همه‌دوستان عزیزم...بچها من این ماه رفتم تو سیکل ای وی اف ولی نصفه موند بخاطراعتراضات راه‌هارو بستن نتونستم برم دکترم دکترهم زنگزدم بهشون گفتم گفت ک گونال اف هاتو بذار واسه ماه بعد..من سینال اف داشتم اطراف ناف میزدیم ۴روز..دیگ گونال اف هارو نزدم زنگزدم ب مطب دکتز گفت بذارواسه ماه بعد...حالا من دیروز ک ۱۶سیکل بود دارم خون می بینم به شدت پریودی نیست ولی خون ریزی دارم پوشاک میزارم..کسی هست ک دلیل شو بدونه ایا بخاطر ک امپولها نصف موند؟؟؟ لک لانه گزینی هم ک اینطوری نیست 

@زینبی_بابا    زینب جان اگ تونستی فهمییدی مال چیه کمکم‌کن...من موعد پریودیم ۲۰هست ماه گدشته ۲۰پریودشدم دیگ باید ۲۰بشم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
موضوع اینجاس که منم دکتر نیستم که.نمیدونم چه دارویی خوبه چه دارویی خوب نیست.ولی قطعا اینو میدونم که ...

عزیزم هیچ چیز قطعی نیست ولی تو ذخیره پایین و سن بالا معمولا پیورگان بهتر جواب میده مگراینکه ذخیره دیگه خیلی پایین باشه مثلا دوستم با ذخیره یک دهم یبار بهمن پانکچر کرد با سینال ... دو تخمک و یک جنین شد دفه بعد اومد گاندی سیکلش با پیورگان بود سه تا تخمک شد ولی بازم یک جنین یعنی ممکنه تو ذخیره خیلی پایین تغییر دارو هم چندان تاثیری نداشته باشه  ولی بهرحال ناچاریم شانسمونو با روشهای مختلف امتحان کنیم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم