2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
گلم بستگی به جاش داره از 130 هست تا 450 هر قل

مرسی.  اتفاقا میخوام تاپیک بزنم ببینم سونو nt کجا برم؟ نصر تو مطب خودش ، یه خانم دکتری سونو میکنه. نمیدونم خوبه یا نه! همونو برم یا نه!

بچه ها شما کجا رفتید برا nt ؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
زینبی جان برا تقویت تخمک چیکار کنم؟میخوام ژل رویال بگیرم بخورم.با اینکه تو فریزر داریم ولی میخوام تا ...

عزیزم به دکترت بگو پیورگان رو برات امتحان کنه سیکل بعدی بهتر از سینال... جواب میده معمولا

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه من این روحیه هارو دوست ندارم ها😠 عشقم پیشاپیش مامان شدنت مبارکت باشه😍😍😍 دلم روشنه که مامان ...

چ کنم دست خودم نیس بخدا...ما آزواسپرمیا دردسرمون ک فقط پانکچر و انتقال نیس..عمل شوهر خودش ب کنار دردسریه هر سری

تا خدا هست زندگی هست...
ویتامین دی ۱۰۰۰؟

بله

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
آره گلم، فقط هم همونجاست 

سلام عزیزم ، من آزمایش ترویید که انجام دادم تو رنج آزمایشگاه بود ولی انگار رنج رویان چیز دیگه ای بود و بهم گفتن باید یه نصف قرص ناشتا هرروز قرص برای کم کاریم بخورم ، حتی همون موقع کارشناس گفت که باردار شدی هم قطع نکن ،،، الان من زنگ میزنم رویان نوبت دکترها پره و ویزیت من رفت برای دی ماه ، قرصم چند روز دیگه تموم میشه بنظرتون برم خودم بخرم و ادامه بدم مصرفشو؟؟؟ این بار برم شش ماه میگذره و باید آزمایشاتمو تکرار کنم راستی همسرمم هم باید آزمایشاتشو تکرار کنه یا فقط من ؟؟؟؟

و یه سوال دیگه به من گفتن دو ماه دیگه درمورد درمانت تصمیم میگیریم بنظرتون یعنی دو ماه دیگه دوباره میرم تو سیکل میکرو ؟؟؟ اگه دوباره برم تو سیکل میکرو برای پانکچر بنظرتون با فاصله سه ماهه دوبار پانکچر انجام دادن باعث بی کیفیتی تخمک ها نمیشه ؟؟؟ شاید یادتون باشه آخه من از ده تا تخمک فقط دو تا جنین داشتم

اره عزیزم..راست میگه با عمل اسپرم با کیفیت ازش میگیرن تا وقتی خودش داره چرا اهدایی

هرچی خدا بخواد🌸🙏 الهی همه به مراد دلشون برسن آمین💜

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خخخخ حس میکنم ینی بی کیفیت😅من همیشه فکرم منفی میره

نه بابا! اصلاً اینجوری فکر نکن! از نظر مرحله رشد جنین مطمئنم که خوب پیشرفت کرده بوده.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
چ کنم دست خودم نیس بخدا...ما آزواسپرمیا دردسرمون ک فقط پانکچر و انتقال نیس..عمل شوهر خودش ب کنار درد ...

خدا یخواد همه چی حله😍🌸

پس امیدت به خدا باشه 😘💗

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خیلی عجیبه آخه ما هم یک ساک و قلب دیده شد ولی تاکید داشت دکترم یهو قطع نکنم خطرناکه یادمه گفت 10 رو ...

پس بنظرت منم قطع نکنم و شبی ۲تارو مصرف کنم اخه خیلی امید دارم که از اون دوتا جنین دیگمم یکیشون برام بمونه و دوقلو داشته باشم ..هرچند قرصش معدمو داغون کرده