2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046743 بازدید | 684544 پست
فروتن خدايي اگه سوالي داشته باشي با دقت جواب ميده هر چقدر حرف بزني كاري نداره ولي يكم شلوغه ديگه

دقيقا من كه يه بار رفتم پيشش خيلي خوشم اومد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقيقا من كه يه بار رفتم پيشش خيلي خوشم اومد 

از همه مهم تر موبايلش ميده هر موقعم زنگ بزني جواب ميده من تا حالا ٤ بار بش زنگ زدم هر ٤ بار جوابمو داده يه بار حتي بش زنگ زدم گفتم ميخام برم مسافرت ميشه به جاي فلان روز دو روز دير تر بيام اول گفت نه ولي پنج ديقه بعد خودش گرفتم گفت اگه ميخاي بري بيا داروهات بنويسم برو 

از همه مهم تر موبايلش ميده هر موقعم زنگ بزني جواب ميده من تا حالا ٤ بار بش زنگ زدم هر ٤ بار جوابمو د ...

آفرين اره من هميشه ميگفتم خوشبه حال مريضاش كه شماره دكتر خودشون رو دارن و هميشه هم جواب ميده 

من يه بار به دكترم گفتم شماره بده گفت آخه دلت مياد من انقدر سرم شلوغه 🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
يني اينقدر كه فروتن گوشي جواب ميده منشي مطبش يكدهم نميده😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣😂😂😂

سلام عزیزم والا زیاد و کم بودنش رو دکتر باید بگه  ولی فکر کنم زودتر پروژسترون و انتقال رو برات ...

زینب جان از ناراحتی دیگه نمیدونم چی بگم ، امروز رفتم سونو ،من که دفعه قبل هایپر شده بودم الان فقط سه تا تخمک خوب دارم ، قرار فردا تصمیم بگیرن که چیکار کنن ، خیلی داغونم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
آخه میتونم بگم چه دارویی تجویز کنن؟قبول میکنن؟

اگه دکترت همکاری نمیکنه دکترتو عوض کن 

هزینهذشو همه جانبه ما داریم پرداخت میکنیم دکتر باید درک کنه شرایط بیمارو

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نه عزيزم جنين سه روزه انتقال دادم من نه حالتاي پري داشتم و خيلي عصبي ام هستم به گفته زيمب جون يه آم ...

سلام عزیزم شما چندتا تخمک داشتید؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام دوستان وقتتون بخیر من ذخیره تخمدانم  ۷ دهم هستش کسی بوده اینحا که با ذخیره کم کاشت انجام ...

سلام عزیزم شبتون بخیر 

من با ذخیره 3 دهم و تحرک پایین اسپرم و مورفولوژی 1 درصد، طبیعی باردار شدم، برا خدا هیچی سخت نیست عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام عزیزم شما چندتا تخمک داشتید؟

ًعزيزم ٥ تا تخمك و يه دونه جنين كه الان تو دلمه😊اميدوارم كه بچسب بهم محكم برام دعا كنيد🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم