2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
مرسی زینب جان واریکوسل دو طرفه هست. یکیش گرید دو به 3 اون یکی گرید 3 نسبتا شدید.  جواب آزمایش ...

آهان پس چون گرید 3 هست عمل نیازه

فقط ببین به روش میکروسرجری انجام بدن خیلی بهتره و احتمال اینکه اسپرم های داخل بیضه با کیفیت بشن هست 

اینم لیست آزمایش های تکمیلی هست که آنا جون زحمتش رو کشیدن  نسخ آزهای تکمیلی: نسخه اول: برای ه ...

سلام صبح بخیر زینب جان من آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام دادم فقط یکی از آیتم ها خیلی بالاست

CMV Antibody باید کمتر از 12باشه مال من 105هست لطفا اگر در این خصوص اطلاع دارید راهنمایی بفرمایید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم..نه والا..کلا از زندگی افتادم دیگه به خاطر این حالم.کی میشه تموم شه این حال خراب؟!حسرت یه ...

عزیزم کاملا درکت میکنم منم از زندگی ساقط بودم

ولی دو هفته هست دیگه دمیترون نیاز ندارم و به طرز عجیبی حالم خوب و نرمال شدم

تازه دارم میفهمم بارداری یعنی چی

نگران نباش فقط خوب اون توصیه ها رو انجام بده، خیلی کمک میکنه بهت طولانی نشه و اینکه بعد از غربال به شدت بهتر میشه این حالت ها، و با استرس بدتر 

آهان پس چون گرید 3 هست عمل نیازه فقط ببین به روش میکروسرجری انجام بدن خیلی بهتره و احتمال اینکه اسپ ...

ببخشید انقدر سوال میپرسم ها. مغزم پره پره. یعنی همون موقع که واریکوسل عمل میکنن کیفیت اسپرم خوب میشه یا باید بعدا دوباره بیوپسی بردارن؟ 

از دکتر زنان پرسیدم قرار شد اگه انشالله اسپرم بود فریز کنیم تو بیمارستان بعد انتقال بدیم مرکز ناباروری. یعنی روز پانکچر من نیاز نیست همسرم دوباره عمل تسه بشه؟ یا بهتره اسپرم دوباره بگیرن؟

سلام عزیزم..نه والا..کلا از زندگی افتادم دیگه به خاطر این حالم.کی میشه تموم شه این حال خراب؟!حسرت یه ...

سلام سارا جون چرا  طب سوزنی نمی کنی؟ خواهر من بارداری اولش تا ماه 9 گلاب به روت روزی 20 بار بالا می آورد سر بارداری دوم رفت طب سوزنی پیش دکتر فرهاد صبری معجزه شد ها خودمون هم باورمون نمی شد. 

ببخشید انقدر سوال میپرسم ها. مغزم پره پره. یعنی همون موقع که واریکوسل عمل میکنن کیفیت اسپرم خوب میشه ...

عزیزم راحت باش، هر سوالی داری بپرس

والا واریکوسل وقتی انجام شد به طور کلی زمان نیاز داره تا اثر بهبود احتمالیش خودشو نشون بده

ولی هر چیزی امکان داره، اینا ریسک نمی کنن، اگر اسپرم دیدن فریز می کنن، حالا باز ممکنه روز پانکچر هم نیاز به نمونه برداری مجدد باشه

عزیزم راحت باش، هر سوالی داری بپرس والا واریکوسل وقتی انجام شد به طور کلی زمان نیاز داره تا اثر بهب ...

زینب جون ابن سینا رو باید حضوری رفت نوبت گرفت برای دکتر ایمولوژی؟

عزیزم میدونی چه روزایی هستن؟

عزیزم راحت باش، هر سوالی داری بپرس والا واریکوسل وقتی انجام شد به طور کلی زمان نیاز داره تا اثر بهب ...

دکتر گفت واریکوسل باعث ضعیف شدن اسپرم میشه نه صفر شدن آزواسپرمی درمان نمیشه با عمل واریکوسل ولی چون گریدش بالاست باید حتما عمل بشه. 

زینب جون در مورد طب سوزنی چیزی نشنیدی؟

دکتر گفت واریکوسل باعث ضعیف شدن اسپرم میشه نه صفر شدن آزواسپرمی درمان نمیشه با عمل واریکوسل ولی چون ...

درسته باعث آزواسپرمی نمیشه ولی روی کیفیت اون چند تا دونه اسپرم داخل بیضه اثر مستقیم داره

نه گلم راجع به طب سوزنی اطلاعی ندارم

استرادیول.فرتیل سی باآنتی بیوتیک تداخل داره یا نه(کلاریترومایسین.نولپازا.آموکسی سیلین).اینان ع ...

عزیزم استرادیول که تداخلی نداشت ولی چون ترکیبات فرتیل سی رو نمیدونم برو داروخانه از مسئول فنی بپرس برات توضیح میده کامل و خیالت راحت میشه

فقط یه چیزی اون همه آنتی بیوتیک رو بعد از انتقال هم باید ادامه بدی؟